Ponedjeljak, 31 Listopad 2016 01:00

Džudaši Judokana osvojili 19 medalja na Međunarodnom judo turniru u Osijeku

OSIJEK - Džudaši judo kluba Judokan Požega nastupili su u subotu, 29. listopada na 11. Međunarodnom judo turniru u Osijeku. Na turniru se natjecalo 400 judaša iz 8 država.

Požeški klub je nastupio sa 20 mladih džudaša koji su u Požegu donijeli 19 medalja (9 zlatnih, 4 srebrne i 6 brončanih). Zlatnu medalju osvojili su: Dea Pečur, Angeca Legac x2 (u svojoj i starijoj kategoriji), Petra Raguž,Dolores Devčić( u svojoj kategoriji), Šimun Begović, Niko Radić, Leon Galović ( u svojoj kategoriji), Jakov Begović.

Srebrnu medalju osvojili su: Monika Pavličević (kadeti), Petar Pečur, Edi Bojčić i Luka Obradović dok su brončanu medalju osvojili su: Monika Pavličević (juniori), Dolores Devčić ( stariji uzrast) Leon Drašković, Marin Sabo, Branimir Banko i Leon Galović ( stariji uzrast).

Za Judokan su još nastupili Ante Begović, Ivam Hrvat, Lovro Raguž, Alen Pirović i Marko Nekić koji su ovaj put ostali bez medalje ali su odradili odlične borbe.

Judo klub Judokan Požega u ukupnom poretku klubova osvojio je 4 mjesto i okitio se s još jednim peharom. Natjecatelje su vodili njihovi treneri: Dane Milobara i Ivana Grbeš. 

Pročitano 2047 puta