Ponedjeljak, 28 Studeni 2016 01:00

Članovi Karate - do kluba Požege osvojili 4 medalje na Međunarodnom turniru u Szegedu

SZEGED - Članovi Karate-do kluba Požega sudjelovali su na devetom Adventskom kupu u karateu u Szegedu u Mađarskoj. Na ovom tradicionalnom natjecanju požeški klub su predstavljali Antun Puklavac, Luka Brus, Paulina Gušterić i Ivana Vinković.

U jakoj konkurenciji Paulina Gušterić je u katama osvojila drugo mjesto dok je Ivana  Vinković ostala bez medalje, ali je pokazala je zavidno znanje i pred njom je uspješna natjecateljska sezona.

Luka Brus se je i na ovom natjecanju natjecao u dvije kategorije, u katama i u borbama i svoju bogatu kolekciju medalja upotpunio je srebrnom u borbama i brončanom u katama.

Antun Puklavac se je na ovom natjecanju odlučio samo za borbe i na kraju je završio trećeplasirani, odnosno osvojio je brončanu medalju.

Bio je to uspješan vikend za članove Karate-do kluba Požega, a slijedeći vikend im predstoji natjecanje u Brčkom.

Klub planiran na to natjecanje povesti desetak članova, pa i one koji se nikad nisu natjecali jer je to natjecanje i za početnike i za iskusnije natjecatelje. To će biti posljednje natjecanje u ovoj 2016 godini, a nakon toga kreću pripreme za seminar i godišnje polaganje.

Pročitano 2136 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 28 Studeni 2016 07:50