Ponedjeljak, 05 Prosinac 2016 01:00

Natjecatelji Bushida uspješni na "Kupu nacija" u Prijedoru

PRIJEDOR - U subotu, 03. prosinca natjecateljski tim Kickboxing kluba Bushido nastupio je na " KUPU NACIJA" koji je održan u Prijedoru (Bosna i Hercegovina) te su požeški borci ponovno predstavili svoj klub i svoj grad Požegu na najbolji mogući način.

Za požeški kickboxing klub u ringovnim disciplinama Low kick i Full contact nastupili su: - Marija Franjić (juniorka Low kick do - 60 kg) koja je uspjela doći do postolja osvojivši brončanu medalju.

Robert Marks (senior Low kick do - 63 kg) također  je došao do postolja sa brončanom medaljom.

Aleksandar Kukić (senior do - 91kg) je osvojio zlato u kategoriji do - 91kg.

Karlo Kapetanović (senior, Full contact do - 67 kg) je ovoga puta pokazao svu ljepotu i raskoš Kickboxinga. Naime Karlo je osvojio zlatnu medalju u Full contactu te je ujedno proglašen za najboljeg borca turnira u Full contactu te će svojoj kolekciji odličja dodati i pehar za najboljeg borca. Karlo je polufinalni meč završio prekidom u drugoj rundi da bi finale dobio uvjerljivom pobjedom sudačkom odlukom 3:0.

Na turniru je nastupilo 270 boraca iz 35 klubova. Ovo je za požeške borce bio odličan test forme pred završni turnir sezone " Croatia open " koji se će se održati 17. prosinca. 

Uprava i članovi Bushida posebno su zahvalni Hrvoju Raguž i fitnes klubu " Play "koji im je svaki, pa tako i ovaj puta omogućio kondicijske pripreme u njihovom fitnes centru.

Konstantni rezultati koje ostvaruju ovi mladi požeški borci samo su dokaz kvalitetnog i predanog rada u Kickboxing klubu " Bushido " u kojemu sa svojim članovima dugi niz godina odlično rade treneri Saša Božić i Igor Krizmanić.

Pročitano 2142 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 05 Prosinac 2016 11:06