Srijeda, 15 Ožujak 2017 01:00

Donatorska večera Judo kluba Judokan održat će se u subotu, 25. ožujka u 20,00 sati u Novoj Lipi

POŽEGA - Judo klub Judokan Požega organizira Donatorsku zabavu u subotu, 25. ožujka s početkom u 20 sati u dvorani u Novoj Lipi. Donatorska zabava organizira se radi prikupljanja pomoći za rad kluba i mladih džudaša.

Požeški klub je već nadaleko poznat, po cijeloj Hrvatskoj, susjednim državama, ali i europskim državama, po odličnom radu i uspješnim natjecanjima. Sudionici su brojnih međunarodnih judo turnira, njihove vitrine prepune su medalja i pehara za osvajanje najboljih plasmana.

Judo klub Judokan Požega organizator je i tradicionalnog Međunarodnog judo turnira u Požegi koji se svake godine održava u listopadu i koji okupi stotine džudaša iz desetak država. Za redovan rad kluba i brojna gostovanja na natjecanjima potrebna su i dostatna financijska sredstva, pa je uprava kluba odlučila organizirati ovu donatorsku večer, sa zabavom i druženjem.

Uz svečanu večeru i piće, po vrlo povoljnoj cijeni od 100 kuna, uz glazbu ovo će biti večer druženja i prijateljstva, a organizirana je uz pomoć brojnih sponzora i bogata tombola.

Za pomoć Judo klubu i mladim džudašima svi ste dobro došli, 25. ožujka, na Donatorsku zabavu. Ulaznice se mogu rezervirati i nabaviti do 20. ožujka. Sve informacije na broj mobitela 099 246 0066.

Pročitano 1775 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 16 Ožujak 2017 08:42