Ponedjeljak, 26 Veljača 2018 01:00

Borci KBK Bushido osvojili četiri medalje na turniru " Wako Grand Prix BiH " u Sarajevu

SARAJEVO - Proteklog vikenda natjecateljski tim KBK " Bushido " sudjelovao je na jakom turniru " Wako Grand Prix BiH " koji je održan na Ilidži u Sarajevu (Bosna i Hercegovina). 

Sudjelovalo je preko 500 natjecatelja, a požeški borci su svojim nastupima i ovoga puta bili najbolji promotori svog kluba i grada. Nastupilo je šest boraca Bushida od čega četiri juniora, jedan stariji kadet i jedna seniorka. Članovi KBK Bushido su svoje vitrine nadopunili sa tri srebrne i jednom brončanom medaljom.

Imali su težak put do finala jer su morali odraditi po tri meča u veoma kratkom vremenskom periodu. Tako su srebrne medalje osvojili : Matej Bošnjak u kategoriji Stariji kadeti do -63,kg,  Zvonimir Pigl u kategoriji Juniora do -69kg  i Marija Franjić koja je izgubila finalni meč te također osvojila srebrnu medalju u najtežoj disciplini u Kickboxnigu tj. u K1 gdje su osim punih udaraca rukama i nogama dozvoljeni i udarci koljenima.

Brončanu medalju osvojio je Danijel Lulić u kategoriji Juniora do -89kg dok Benjamin Marković i Tomislav Barukčić ovoga puta nisu uspjeli proći kvalifikacijske mečeve u svojim kategorijama. Borce Bushida na natjecanje je vodio i vozio njihov trener Igor Krizmanić

Za dva tjedna članovi Bushida će ponovno u ring jer će održati državno prvestvo za Juniore u disciplini K1 Stayl.

Pročitano 1564 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 26 Veljača 2018 10:52