Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 12 Studeni 2018 01:00

Članovi Judokana osvojili 7 medalja na Međunarodnom judo turniru "Jaska open 2018" u Jastrebarskom

JASTREBARSKO - Vrlo jaki Međunarodni judo turnir "Jaska Open 2018"održan je proteklog vikenda u Jastrebarskom. Na turniru je sudjelovao i požeški Judo klub "Judokan" koji je nastupio sa 10 mladiš judaša. Natjecali su se u konkurenciji od oko 500 natjecatelja, preko 40 klubova iz 3 države, a ostvarili su odlične rezultate.

U kategoriji do 8 godina Luka Repulec u konkurenciji od čak 27 protivnika osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju. Ema Milaković je također uspjela doći do finala te je osvojila odličnu srebrnu medalju.

Vigo Zdelar, kojemu je ovo ujedno bilo i prvo natjecanje, osvojio je brončanu medalju. U kategoriji do 10 godina Šimun Begović je u konkurenciji od 24 protivnika također osvojio zlatnu medalju.

U kategoriji do 12 godina Šimun Begović u borbama sa starijim protivnicima uspijeva doći do brončane medalje. Istaći treba i Gabrijela Matokovića, Valentina i Anju Krizmanić kao i Helenu Grgić jer su unatoč tremi i nedostatku iskustva odradili odlične borbe.

U kategoriji do 14 godina Antonela Peći je osvojila treće mjesto i brončanu medalju dok je Leon Drašković došao do finala, osvojio drugo mjesto i srebrnu medalju. Požeške judaše na natjecanju je vodio njihov trener Dane Milobara koji može biti zadovoljan ostvarenim rezultatima na ovom turniru.

Pročitano 2031 puta