Utorak, 01 Travanj 2014 00:00

GD SOKOL USPJEŠAN U BRODU

29.03. 2014. u Slavonskom brodu održano je prvo kolo 52.-og Kupa Hrvatske - Regije Istok, (Kup Slavonije i Baranje) u muškoj sportskoj gimnastici D,C i B program. Nastupile su ekipe iz Valpova, Slavonskog Broda,Vinkovaca, Pleternice i naravno naši predstavnici iz GD Sokol Požega.


U D programu, kategorija kadeti, za GD Sokol osvojili su prvo mjesto ekipno, ispred ekipe Pleternice i Valpova. Vježbalo je 6 dječaka i to redom: Petar Hrnjak (1. mjesto pojedinačno), Ino Uršić (2.mj), Luka Miloš (3.mj), Gabriel Šunjo (4.mj), Nikola Macaljuk (10.mj) i Karlo Biondić (13.mj). Ekipa Juniora u D programu također je osvojila 1. mjesto, a natjecali su se dječaci: Alen Mikić (1.mj), Darian Begović (2.mj), Mihajel Volaš (3.mj), Matija Markanjević (5.mj), Gabriel Aladrović (6.mj) i Josip Zubović (7.mj).
U C programu, u kategoriji kadeta, ekipa GD Sokol-a osvojila je drugo mjesto u ekipnom plasmanu, a natjecali su Jan Letić, koji je osvojio prvo mjesto, Filip Križanac (4.mj), Luka Čajka (6.mj) i Gabriel Marčetić (15.mj).


Čestitamo natjecateljima na izvrsnom uspjehu u prvom kolu natjecanja.
Čestitamo trenerima Vjeki Lojberu, Zlatku Krakeru, Marijani Devčić i roditeljima, naravno, na velikoj podršci našim dečkima.

Pročitano 1614 puta