Utorak, 23 Svi 2017 02:00

Ana Vojtulek i Martina Pandža Brnić pozvane u U19 Hrvatsku žensku košarkašku reprezentaciju

POŽEGA- Odlična sezona požeških košarkašica nije prošla nezapaženo niti dalje od Požege, pa su tako poziv za pripreme U 19 reprezentacije dobile dvije mlade požeške košarkašice, Ana Vojtulek i Martina Pandža Brnić.

Inače reprezentacija će se i okupiti u našem gradu, trener reprezentacije Željko Ciglar i njegov pomoćnik Ivica Molnar djevojke će okupiti u Požegi 10. lipnja gdje će 16 pozvanih raditi do 22. kada odlaze na turnir u Češku, a od tamo se vraćaju ponovno u Požegu, a nakon malog odmora sele u Slavonski Brod gdje će odraditi drugu fazu priprema.

Pripreme su to za Europsko prvenstvo koje će početkom kolovoza kreće u mađarskom Sopronu, a nadamo se da će naše obje djevojke biti među 12 koji će putovati na prvenstvo, svojim igrama su to definitivno zaslužile!

- "San svakog sportaša je nastup za svoju zemlju, tako da sam stvarno sretna i ponosna. Kada dobiješ takvu šansu ne možeš je i ne smiješ propustiti tako da ćemo i Martina i ja sigurno dati sve od sebe da opravdamo poziv" – rekla e Ana Vojtulek.

U prvoj fazi priprema dok će reprezentativke biti u Požegi nisu predviđene pripremne utkamice, no naše djevojkećemo moći gledati u Slavonskom Brodu kada će odigrati ukupno 6 pripremnih utkamica protiv Bosne i Hercegovine, Češke i Irske. Na Euru su naše djevojke u skupini sa Srbijom, Švedskom i Španjolskom.

 

(Tekst i foto : Sportalo.hr) 

Pročitano 2203 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 23 Svi 2017 09:05