Utorak, 30 Travanj 2019 02:00

Odlični nastupi mladih kuglača Obrtnika na Prvenstvu Hrvatske, Luka Jazvić osvojio prvo, a Nera Bakić drugo mjesto

VARAŽDIN – Proteklog vikenda u dvodnevnom natjecanju na Prvenstvu Hrvatske u kuglanju za 2018./2019. god. za kategoriju podmladak, mladi kuglači Kuglačkog kluba Obrtnik Požega osvojili su odlične rezultate. Mlade igračice i igrači KK “Obrtnik” iz Požege, popularno nazvane “Naranče” osvojile su dvije medalje, a time najavile i novi iskorak u kuglanju za „Obrtnike“. 

- "S ponosom objavljujemo da imamo prvaka RH u kategoriji U11, jer je naš Luka Jazvić osvojio zlatnu medalju, a naša Nera Bakić u kategoriji U12 je osvojila brončanu medalju. Ništa manje vrijedan uspjeh je i 4. mjesto Dine Prnjavorca u kategoriji U12, te također 4. mjesto Dore Horvatović u kategoriji U9. Čestitke i za ostale naše natjecatelje koji su postignute slijedeće rezultate: U10 - Andrej Salontai 8. mjesto, U10 - Lana Srnović 13. mjesto, U11 - Ana Miloš 15. mjesto" – kaže vidno zadovoljan trener podmlatka Željko Lončarević koji je u ove mlade nade uložio puno rada i ustrajnosti.

- "Zahvaljujemo i svima koji su do sada podržavali ovaj projekt i rad s mladima, Gradskom kuglačkom savezu, Županijskom kuglačkom savezu, Požeškom športskom savezu, Gradu Požegi, Županiji Požeško-slavonskoj i mnogima koji su svojim osobnim zalaganjem pridonijeli ovom projektu i očuvanju kuglanja u Požegi koje ima dugu tradiciju. Svjesni smo da samo ulaganjem u mlade možemo to i nastaviti, stoga smo ponosni što predvodimo u tome, a i uspjesi su vidljivi" – istakao je dopredsjednik KK „Obrtnik“ Željko Domazet.

Od ove mlade ekipe očekuje se da nastave dugu tradiciju, prošle godine proslavljenih 50 godina rada kuglačkog kluba.

 

(Kronika Požeško - slavonska) 

Pročitano 1718 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 30 Travanj 2019 11:34