Ispiši ovu stranicu
Utorak, 22 Listopad 2019 02:00

Sedam mladih kuglača Obrtnika nastupilo na državnom prvenstvu, a brončane medalje osvojili Nera Bakić i Josip Kalem

ZAGREB - Na Prvenstvu Republike Hrvatske u sprintu za sezonu 2019./2020. za kadetkinje i kadete U14 koje je održano 20. listopada 2019. u Zagrebu nastupili su i kadeti požeškog Kuglačkog kluba “Obrtnik".

Za kadetkinje je nastupila Nera Bakić, a za kadete Dino Prnjavorac, Luka Jazvić, David Abramović, Luka Miloš, Josip Kalem i Gabriel Šunjo. Popularne “Naranče” i na ovom natjecanju ostvarile su zapažene rezultate i vratili se s medaljama.

O samom natjecanju njihov trener Željko Lončar je rekao: “I na ovom državnom prvenstvu ostvareni su odlični rezultati. Veseli me što smo postali poznati na kuglačkoj karti Hrvatske jer na svakom natjecanju igramo zapaženu ulogu. Na ovom državnom prvenstvu nakon odlično odrađenih kvalifikacija, malo je bilo nesreće jer su Dino i Josip međusobno igrali u osmini finala. Rezultati koje su imali omogućavali su prolazak u četvrtfinale. Josip je bio bolji te je odličnom igrom u četvrtfinalu izborio polufinale gdje ga je pobijedio kasniji osvajač prvenstva Marin Zekić. Zanimljivo je da je i Nera izgubila u polufinalu od osvajačice prvenstva Mie Amber Berić. U konačnici, zadovoljni smo brončanim medaljama Nere Bakić i Josipa Kalema.”

Pročitano 2181 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 22 Listopad 2019 13:12