Četvrtak, 19 Siječanj 2017 01:00

Plamen i Autodijelovi Tokić prošli 1. kolo Županijskog malonogometnog kupa

POŽEGA/PLETERNICA - Za natjecanje u Županijskom malonogometnom kupu u sezoni 2016./2017. prijavio se 11 malonogometnih klubova. U 1. kolu pobjede su ostvarili Plamen (Požega), Autodijelovi Tokić (Požega), Kutjevo, Jakšić i Birtijca (Šumanovci). Slobodan je bio Zarilac. Tako su u kupu ostala 4 županijska malonogometna drugoligaša i 2 prvoligaša (Kutjevo, Birtijca).

Prošlogodišnji pobjednik kupa Alabama (Brestovac) uvjerljivo je poražena od Plamena dok je prošlogodišnji finalist Birtijca prošla 1. kolo pobjedom nad Grabarjem.

U susretu dva požeška kluba Autodijelovi Tokić su bili bolji od Elektro doma, Jakšić je tijesno svladalo Skenderovce dok je požeški Coloremajl uvjerljivo poražen od Kutjeva. 

U 2. kolu sastaju se Jakšić - Kutjevo, Plamen - Birtijca i Autodijelovi Tokić. Prva utakmica drugog kola odigrat će se u subotu, 21. siječnja s početkom u 17,10 sati u Pleternici, a sastaju se Plamen i Birtijca. Istog dana su trebale biti odigrane i preostale dvije utakmice ali su odgođene za naredni vikend. 

 

Rezultati 1. kola : 

Kutjevo - Coloremajl 6:0 (Z. Hora 2, J. Budimir 2, Adžić, A. Budimir)

Skenderovci - Jakšić 3:4 (Hlebec, Janjić, Mijatović / I. Jakešević, Rezo, S. Jakešević, Parobek)

Plamen - Alabama 11:6 (M. Šipura 3, J. Šipura 2, Golić 2, Čolak 2, Zaler 2 / I. Papak 3, M. Papak, Jagodić, Marić)

Grabarje - Birtijca 6:8 (Vidović 3, A. Leist, T. Tvrdy, A. Hel / D. Majetić 3, Gomerčić, Adžić, M. Majetić, Soldo, Banić)

Elektro dom - Autodijelovi Tokić 1:3 (Božić / J. Banožić 2, T. Banožić). 

Pročitano 2143 puta