Ponedjeljak, 20 Veljača 2017 01:00

NK Slavonija osvojila 3. Malonogometni turnir limača "NK Slavonija 2017"

POŽEGA - Nogometni klub Slavonija i Škola nogometa Grada Požege organizatori su 3. malonogometnog turnira za limače „NK Slavonija 2017.“ koji se u nedjelju, 19. veljače održao u sportskoj dvorani „Tomislav Pirc“.

Na turniru je sudjelovalo 12 ekipa, a uz domaće igrače NK Slavonija Požega u goste su došli klubovi iz Osijeka, Vinkovaca, Koprivnice, Virovitice, Slavonskog Broda, Donjeg Miholjca i drugi.

- "Nadam se da ćemo i ove godine biti dobri domaćini i da ćete uživati u Požegi kao što ćemo mi uživati gledajući vaše utakmice. Hvala vam što ste se odazvali našem pozivu, a na kraju ćemo čestitati najboljoj, najsretnijoj i najspretnijoj ekipi" – rekao je Krunoslav Prpić, predsjednik NK Slavonije.

Turnir je otvorio gradonačelnik Grada Požege Vedran Neferović. - "Od srca vam želim ugodan boravak u gradu Požegi, mladim igračima puno lijepog nogometa, dobre igre i golova. Pobjednicima unaprijed čestitam, a svima da i dalje vrijedno treniraju i postižu što bolje rezultate. Hvala na dolasku svim gostima od Slavonije do Podravine i vidimo se u Požegi iduće godine - rekao je gradonačelnik Neferović otvorivši natjecanje.

Pobjednik turnira je ekipa NK Slavonije koja je u finalu bila bolja od ekipe NK Osijeka rezultatom 1:0, treće mjesto je pripalo gostima iz Bjelovara koji su visokim rezultatom od 5:0 pobijedili ekipu NK Slaven Belupa iz Koprivnice.

Najbolji strijelcac turnira je Luka Martić (NK Slavonija), najbolji igrač turnira je Matej Perić (NK Slavonija), a najbolji vratar turnira Karlo Vrljić (NK Osijek).

NO Limit Virovitica dobila je nagradu za Fair play ekipu na turniru. Pehare i medalje najboljim ekipama i igračima uručili su predsjednik NK Slavonije Krunoslav Prpić i voditelj Škole nogometa grada Požege prof. Mario Raguž.

Za pobjedničku ekipu NK Slavonije nastupali su: Luka Novinc, Matej Perić, Luka Martić, Roko Mršić, Marko Tajs, Luka Perković, Žarko Jakovljević, Ivan Fahr, Josip Radić, Noa Sadilek, Leo Papak i Šimun Perak. Ekipu je vodio trener Matej Ivanković.

- "Možemo slobodno reći da je ovo najjači turnir u regiji za uzrast starijih limača. Na turniru je sudjelovalo 150 igrača predstavnika 12 ekipa koje su bile podijeljene u četiri skupine. Odigrano je ukupno 26 utakmica i postignuto 70 pogodaka" – rekao je voditelj Škole nogometa grada Požege prof. Mario Raguž.

 

(Tekst i foto : Kronika Požeško - slavonska)

Pročitano 2060 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 20 Veljača 2017 15:56