Utorak, 24 Listopad 2017 02:00

Odigrano prvo kolo Županijskog malonogometnog kupa

POŽEGA - Odigrane su utakmice prvog kola Županijskog malonogometnog kupa, a dva susreta su odlučena nakon izvođenja penala. Prolaz u drugo kolo osigurali su Elektro dom (Požega), Legacy (Pavlovci), Autodijelovi Tokić (Požega), Jakšić i Coloremajl (Požega).

U derbiju općine Brestovac Legacy je bio bolji od Alabame rezultatom 4:2. Pogotke za Legacy postigli su Tomislav Vinković (3) i Peter Barić dok su strijelci za Alabamu bili Kristijan Zapalac i Leon Pandžić. 

Coloremajl je rezultatom 3:2 bio bolji od Birtijce. Pogotke za Color postigli su Josip Pavić, Marko Grbeš i Antonio Šilhan dok su strijelci za Birtijcu bili Matej Gomerčić i Antonio Jerković. Utakmica je bila neizvjesna do samog kraja, a Color je u drugo kolo odveo Šilhan pogotkom u pretposljednjoj minuti utakmice. 

U susretu dva požeška kluba Autodijelovi Tokić su lako prošli dalje protiv Plamena i slavili rezultatom 6:2. Pogotke za "Tokiće" postigli su Luka Rotim (3), Mislav Brnčić, Tomislav Banožić i Leonardo Rašić dok su strijelci za Plamen bili Robert Nović i Josip Cvitić. 

Prošlogodišnji osvajač kupa ekipa Jakšića je nakon penala prošla Kutjevo. Nakon 40 minuta igre rezultat je bio 3:3. Pogotke za Jakšić postigli su Željko Parobek (2) i Maurizio Rezo dok su za Kutjevo zabili Ante Paulić, Josip Budimir i Domagoj Majetić. U izvođenju penala uspješniji su bili Jakšićani koji su slavili ukupnim rezultatom 13:12 i nastavljaju braniti naslov pobjednika kupa. 

Nakon penala odlučena je i utakmica između Skenderovaca i Elektro doma Učilišta Link. U regularnom vremenu rezultat je također bio 3:3. Pogotke za Skenderovce postigli su Marko Petrović (2) i Mihael Hlebec dok su za Elektro dom strijelci bili Robert Jaroš (2) i Dejan Gajić. Nakon penala ukupnim rezultatom 7:8 u drugo kolo prošla je ekipa požeškog Elektro doma. 

Ždrijebom je određeno da parovi 2. kola budu Coloremajl - Legacy i Jakšić - Autodijelovi Tokić dok je slobodan Elektro dom Učilište Link. Coloremajl je s visokih 12:2 svladao Legacy i plasirao se u polufinale gdje će mu protivnik biti Elektro dom Učilište Link. Pogotke za Color postigli su Marko Grbeš (7), Marijan Solić (2), Valentin Pranjić (2) i Josip Nikolaš dok su strijelci za Legacy bili Peter Barić i Marko Markanjević. 

Utakmica Coloremajl - Elektro dom Učilište Link igra se u nedjelju, 29. listopada u 20,45 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. U polufinalu će biti slobodan pobjednik utakmice 2. kola Jakšić – Autodijelovi Tokić koja se igra u nedjelju, 29. listopada u 20,00 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. 

 

 

Rezultati utakmica 1. kola Županijskog malonogometnog kupa :

Legacy (Pavlovci) - Alabama (Brestovac) 4:2

Plamen (Požega) - Autodijelovi Tokić (Požega) 2:6 

Skenderovci - Elektro dom Učilište Link (Požega) 3:3 (7:8 penali) 

Coloremajl (Požega) - Birtijca (Šumanovci) 3:2 

Jakšić – Kutjevo 3:3 (13:12 penali)

 

2. kolo Županijskog malonogometnog kupa :

Coloremajl (Požega) - Legacy (Pavlovci) 12:2 

 

Pročitano 2586 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 24 Listopad 2017 10:28