Ponedjeljak, 30 Listopad 2017 01:00

MNK Coloremajl se plasirao u finale Županijskog malonogometnog kupa gdje ga čeka branitelj naslova MNK Jakšić

POŽEGA - U polufinalu Županijskog malonogometnog kupa u susretu dva požeška kluba MNK Coloremajl je s uvjerljivih 8:2 (2:0) svladao MNK Elektro dom - Učilište Link. Pogotke za Color postigli su Valentin Pranjić (4), Marko Grbeš (2), Antonio Šilhan i Emanuel Penava dok su strijelci za Elektro dom bili Matej Žunić i Dominik Mitrović.

Protivnik u finalu bit će im prošlogodišnji osvajač kupa MNK Jakšić koji je u 2. kolu kupa svladao MNK Autodijelove Tokić (Požega) rezultatom 4:1 (2:1). Pogotke za Jakšić postigli su su Željko Parobek, Domagoj Kovačević, Alen Solina i Luka Obradović. Jedini pogodak za "Tokiće" postigao je Luka Rotim. Igrači Jakšića bili su slobodni u polufinalu. 

Finalna utakmica Županijskog malonogometnog kupa između Coloremajla i Jakšića igra se u nedjelju, 05. studenog 2017. s početkom u 20,00 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi. Očekuje se jedna neizvjesna i zanimljiva utakmica jer se radi o dvije podjednake ekipe i ne bilo iznenađenje ako pobjednik bude odlučen izvođenjem penala. 

Oba kluba su najavila da će u slučaju osvajanja Županijskog malonogometnog kupa nastaviti natjecanje u Hrvatskom malonogometnom kupu na nivou regije.

 

Pročitano 2175 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 30 Listopad 2017 15:23