Četvrtak, 18 Siječanj 2018 01:00

Poznati su igrači koji će nastupiti za ekipu Caffe bara Sportivo u humanitarnoj malonogometnoj utakmici protiv Futsal Dinama

POŽEGA - Poznat je sastav ekipe Caffe bara Sportivo koja će se u subotu, 20. siječnja 2018. s početkom u 17,00 sati na parketu požeške Sportske dvorane Tomislav Pirc suprotstaviti Futsal Dinamu, jesenskom prvaku 1. Hrvatske malonogometne lige u humanitarnoj malonogometnoj utakmici za pomoć djevojčici Katarini Drakulić. 

Voditelj Dejan Marić u ekipi će imati 2 vratara i 12 igrača. Vratari su Siniša Klasić (Autodijelovi Tokić) i Mato Vasić (Coloremajl), a igrači su Josip Banožić, Tomislav Žuljević, Luka Rotim, Tomislav Banožić (Autodijelovi Tokić), Miroslav Lujić, Matias Šulc, Mato Marčetić (Požega), Domagoj Kovačević, Ivan Jakešević (Jakšić), Krešimir Vidović (Grabarje), Bruno Golić (Plamen) i Matej Peharda (Osijek Kelme). Prije subotnje utakmice ovi igrači će u petak, 19. 01. u 20,30 sati odraditi i jedan zajednički trening u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc. 

Utakmica Caffe bar Sportivo - Futsal Dinamo će se igrati 2x25 minuta, a nakon susreta obje ekipe će nastaviti zajedničko druženje na večeri u obližnjem Restoranu Stari grad. 

Sponzori utakmice su : Grad Požega, Argentum, Caffe bar Sportivo, Restoran Stari grad, Pismoreklam, Požeški športski savez i Nogometni savez Požeško - slavonske županije. 

Medijski pokrovitelji su Radio Vallis Aurea, Sportalo.hr, Kronika Požeško - slavonska i 034 portal.hr. 

Pročitano 2579 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 18 Siječanj 2018 14:57