Subota, 02 Lipanj 2018 02:00

Očna optika Abrić osvojila 3. Malonogometni turnir "Ožujsko kup Vidovci 2018"

VIDOVCI – Na igralištu s umjetnom travom u Vidovcima večeras su odigrane utakmice posljednjeg, 3. natjecateljskog dana 3. Malonogometnog turnira „Ožujsko kup Vidovci 2018“ koji se od 31. 05. do 02. 06. u organizaciji NK Dinamo (Vidovci Dervišaga) i pod pokroviteljstvom Zagrebačke pivovare održao na igralištu s umjetnom travom u Vidovcima.

U četvrtfinalnim susretima nije bilo iznenađenja i sva 4 favorita su prošla u samu završnicu i borbu za nagrade. I na ovom turniru se pokazalo da ekipa iz MNK Jakšić koja je na ovom turniru igrala pod nazivom  Očna optika Abrić nikako ne odgovara igračima MNK Autodijelovi Tokić koji ih ni na ovom turniru nisu uspjeli pobijediti. „Abrići“ su uspjeli čak doći do više nego uvjerljive pobjede rezultatom 4:0.

U drugom polufinalu mlada ekipa Fitness kluba Play je s tri pogotka Mirka Solde svladala branitelja naslova Caffe bar Vertigo. U susretu za 3. mjesto pobjednici 1. vidovačkog Ožujsko kupa održanog 2016. MNK Autodijelovi Tokići su uvjerljivo dobili Vertigo rezultatom 6:1.

U finalu nije bilo puno prilika niti sa jedne strane do dvije minute prije kraja kada je iskusni napadač Željko Parobek iz jedne gužve zabio za 1:0. Ekipa Fitness kluba Play tada je pokušala igrati bez vratara ali je Marko Grbeš nakon što je njegova ekipa oduzela loptu zabio na prazan gol s centra igrališta. Tako je prvo mjesto zasluženo osvojila ekipa Očne optike Abrić.

Pehar za 4. mjesto (nagrada 200 kn - povrat kotizacije) ekipi Vertiga uručio je član uprave Dinama Ivan Dujmović. Pehar za 3. mjesto (nagrada 800 kn) ekipi MNK Autodijelova Tokić uručio je dopredsjednik Dinama Marinko Marić. Pehar za 2. mjesto (nagrada 1500 kn) ekipi Fitness kluba Play uručio je član uprave Dinama i predstavnik Zagrebačke pivovare Jurica Janković.

Pehar za prvo mjesto (nagrada 3000 kn) ekipi Očne optike Abrić uručio je požeški gradonačelnik Darko Puljašić koji je i pratio utakmice završnice turnira.

Za Očnu optiku Abrić tijekom turnira nastupali su Stipo Jakešević, Željko Parobek, Domagoj Kovačević, Pavo Jakešević, Ivan Karača, Alen Solina, Marko Grbeš, Dario Brkić, Ivan Jakešević i vratar Matko Kovačević.

U 26 odigranih utakmica tijekom tri dana natjecanja niti jedan susret nije završio neodlučeno. Utakmice su sudili požeški nogometni suci Tomislav Berger, Ivan Mautner i Danijel Rađenović.

 

OŽUJSKO KUP VIDOVCI 2018 (Vidovci, 31. 05. – 02. 06. 2018.)

Rezultati završnice 

Subota, 02. 06. 2018.

Četvrtfinale

MNK Pleternica – Očna optika Abrić 1:4 (Zvonimir Šubara / Domagoj Kovačević 2, Stipo Jakešević, Alen Solina)

Caffe bar Vertigo – Darmopil Instalacije 3:1 (Miroslav Lujić 2, Nikola Miholić / Valentin Pranjić)

Autodijelovi Tokić - MNK Internacional 3:1 (Tomislav Žuljević 2, Leonardo Rašić / Luka Kordić)

Fitness klub Play – Pismoreklam Vinarija Pavić 3:2 (Toni Sedlo 2, Patrik Mijić / Luka Novinc, Luka Mandić)

 

Polufinale

Očna optika Abrić – MNK Autodijelovi Tokić 4:0 (Alen Solina 2, Željko Parobek, Marko Grbeš)

Caffe bar Vertigo – Fitness klub Play 1:3 (Krunoslav Kahanek / Mirko Soldo 3)

 

Utakmica za 3. mjesto

MNK Autodijelovi Tokić – Caffe bar Vertigo 6:1 (Tomislav Žuljević 3, Tomislav Banožić, Luka Rotim, Josip Banožić / Krunoslav Kahanek)

 

Finale

Očna optika Abrić – Fitness klub Play 2:0 (Željko Parobek, Marko Grbeš)

Pročitano 3857 puta Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 03 Lipanj 2018 00:34