Petak, 23 Studeni 2018 01:00

Proteklog tjedna održano županijsko natjecanje osnovnih škola u futsalu za dječake

PAKRAC/PLETERNICA/POŽEGA - Proteklog tjedna održano je  županijsko natjecanje u futsalu za dječake osnovnih škola u organizaciji Školskog sportskog saveza Požeško - slavonske županije. 

U Pakracu su se u utorak, 20. 11. 2018. u grupi A natjecali Školska športska društva : Mladost (OŠ B. Radića Pakrac), Vitez (OŠ G. Viteza Poljana), Lipik (OŠ Lipik), Kuna (OŠ D. Lermana Brestovac) i Velika (OŠ I. G. Kovačića Velika). 

Postignuti su sljedeći rezultati : Velika - Mladost 1:4, Kuna - Vitez 12:0, Lipik - Velika 5:0, Mladost - Lipik 3:4. U utakmici za 3. mjesto Mladost je rezultatom 3:2 bila bolja od Poljane dok je prvo mjesto osvojila Kuna koja je u finalu s 5:1 svladala Lipik. 

U Pleternici su se istoga dana u grupi B natjecali Školska športska društva : Slavonac (OŠ F. K. Adžića Pleternica), Vihor (OŠ Z. Turkovića Kutjevo), Šijak (OŠ V. Korajca Kaptol) i Mladost (Jakšić). 

U polufinalu su postignuti ovi rezultati : Šijak - Slavonac 2:8, Mladost - Vihor 3:3 (6:7 penali). U utakmici za 3. mjesto Šijak je rezultatom 4:3 bio bolji od Mladosti, a prvo mjesto osvojio je Slavonac koji je u finalu rezultatom 5:0 svladao Vihor. 

U četvrtak, 22. 11. 2018. u Požegi je održano natjecanje u grupi C. Natjecala su se Školska športska društva : Sloga (OŠ J. Kempfa Požega), Emanuel (Katolička OŠ Požega), Sokolovac (OŠ A. Kanižlića Požega), Sokol (OŠ D. Cesarića Požega) i Trenk (OŠ V. Nazora Trenkovo).

Postignuti su ovi rezultati : Sloga - Trenk 10:0, Sokol - Emanuel 3:5, Sokolovac - Sloga 1:4, Trenk - Sokolovac 8:1. U utakmici za 3. mjesto Sokol je rezultatom 5:2 bio bolji od Trenka dok je prvo mjesto osvojila Sloga koja je s 6:3 svladala Emanuel. 

Završnica na kojoj će nastupiti tri najbolje ekipe iz svake grupe održat će se u ponedjeljak, 03. 12. 2018. u Sportskoj dvorani OŠ Fra Kaje Adžića u Pleternici s početkom u 10,00 sati. Školska športska društva Kuna (Brestovac), Slavonac (Pleternica) i Sloga (OŠ J. Kempfa Požega) će odigrati tri utakmice međusobno svatko sa svakim i dobiti prvaka koji će predstavljati našu Županiju na daljnjem natjecanju na nivou regije.

Prije dječaka, na istom mjestu u 9,00 sati u finalu djevojčica sastat će se se Slavonac (Pleternica) i Velika. 

Pročitano 1679 puta Poslijednja izmjena dana Subota, 24 Studeni 2018 12:42