Ispiši ovu stranicu
Utorak, 17 Prosinac 2019 01:00

U 3. kolu ŽMNL pobjede ostvarili Vladorena, Coloremajl, Helda, Pleternica i Birtijca

POŽEGA – Proteklog vikenda u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc odigrane su sve utakmice 3. kola Županijske malonogometne lige Požeško – slavonske.

Kolo su otvorili Birtijca i Zarilac a slavila je Birtijca rezultatom 8:3 (4:2). Pogotke za Birtijcu su postigli Marko Aračić (2), Luka Banić (2), Dalibor Vukas, Matej Gomerčić, Valentin Pavlović i Dario Majetić dok su strijelci za Zarilac bili Rafael Paun (2) i Andrej Peić.

Pleternica je rezultatom 9:2 (2:1) svladala Skenderovce. Pogotke su postigli Tomislav Valentić (3), Vinko Ančurovski (2), Damir Petković (2) i Josip Knezović (2), a za Skenderovce su zabili Mihael Hlebec i Matej Markanjević.

Vladorena je iznenadila Internacional i pobijedila 4:2 (2:2). Pogotke za prvu pobjedu Vladorene su postigli Lovro Zeljko (2), Matej Solić i Josip Drežnjak dok su za Internacional zabili Domagoj Soldo i Andrej Egner.

Najuvjerljiviju pobjedu kola ostvarila je Helda koja je svladala Legacy sa čak 13:0 (2:0). Čak 7 pogodaka postigao je kapetan Helde Albert Hel koji je i vodeći strijelac lige sa ukupno 18 postignutih pogodaka u 3 odigrane utakmice. Za Heldu su još zabili i Danijel Hel (2), Roberto Marčinović (2), Ivan Bonić i Jure Bošnjak.

U posljednjem susretu kola sastala su se dva požeška kluba gdje su igrači Coloremajla s uvjerljivih 4:0 (3:0) bili bolji od Plamena. Pogotke za Color postigli su David Tomas (2), Stjepan Šilhan i Nikola Vasić. U ovom kolu slobodno je bilo Učilište Link.

U vodstvu je Helda s maksimalnih 9 bodova dok je na drugom mjestu Pleternica sa 6 bodova i susretom manje. Te dvije vodeće ekipe sastat će se već u sljedećem kolu.

Zbog održavanja 29. Božićnog malonogometnog turnira „Požega 2019“ slijedi stanka u prvenstvu od 4 tjedna. Utakmice 4. kola igrat će se 11. i 12. 01. 2020. Sastaju se Plamen – Birtijca, Vladorena – Coloremajl, Legacy – Internacional, Pleternica – Helda i Učilište Link – Skenderovci. Slobodan je Zarilac.

Pročitano 1678 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 17 Prosinac 2019 14:12