Petak, 10 Lipanj 2016 02:00

Kadeti i juniori Slavonije osvojili 3. mjesta u 1. Kvalitetnoj nogometnoj ligi mladeži

POŽEGA - U 1. Kvalitetnoj nogometnoj ligi mladeži u posljednjem 26. kolu kadeti Slavonije iz Požege ugostili su Željezničar iz Slav. Broda i sigurno pobijedili s 3:0, a pogotke su postigli Majetić, I. Mautner i Renka, te su zauzeli odlično treće mjesto iza kadeta Osijeka i Hypo Limača iz Osijeka, koji još imaju odigrati odgođene utakmice.

Kadeti Slavije iz Pleternice su uvjerljivo poraženi od gostujućeg Osijeka s 5:0, te su trenutno na šestom mjestu, a mogu još praviti plasman, ako uspješno riješe tri odgođene utakmice.

Juniori Slavonije protiv Željezničara iz Slav. Broda uvjerljivo su pobijedili sa 6:2. U otvorenoj utakmici pogotke za Slavoniju postigli su: izvrsni Ivan Smojvir 4 i Nović 2. Juniori Slavonije završili prvenstvo na odličnom trećem mjestu.

O prvom mjestu odlučivao je derbi susret između juniora Slavije iz Pleternice koji su u redovnom 26. kolu u Kuzmici uvjerljivo svladali Osijek s 4:0, te su došli nadomak osvajanja titule prvaka, jer još imaju odigrati odgođene susrete protiv: Graničara iz Županje, Belišća i Hypo Limača iz Osijeka, koje će najvjerojatnije dobiti, te onda i službeno potvrditi prvo mjesto.

U županijskom derbiju posljednjeg 22. kola mlađi pioniri Slavonije ugostili su Hajduk iz Pakraca te odigrali neodlučeno 2:2, u izvrsnoj utakmici, oba pogotka za Slavoniju je postigao najbolji igrač Mateo Ivanešić, a za Pakračane Milošević 2.

Mlađi pioniri Slavonije završili su prvenstvo na vrlo dobrom petom mjestu, a prema izjavi trenera Marija Raguža: „Ispunili su plan i mogu biti zadovoljni s ostvarenim rezultatima, u svim mlađim uzrasnim kategorijama“.

Hajduk je završio na solidnom devetom mjestu. Uvjerljivi prvaci očekivano su mlađi pioniri Cibalije iz Vinkovaca.

Stariji pioniri Slavonije protiv vršnjaka iz Pakraca poraženi su s 2:0, a pogotke za Pakračane postigli su Keč i njihov najbolji strijelac i Grgić.

Stariji pioniri Slavonije na čelu s trenerom Markom Vujnovićem završili su na vrlo dobrom šestom mjestu, a Hajduk je odličan četvrtoplasirani. Uvjerljivi prvak je Sloga iz Nove Gradiške.

 

Pripremio : Jozo Brezicki 

 

Pročitano 1869 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 27 Lipanj 2016 10:12