Ponedjeljak, 13 Lipanj 2016 02:00

Pioniri Rijeke i kadeti Osijeka osvojili 1. Nogometni turnir "Slavonija kup"

POŽEGA - U subotu, 11. lipnja na Stadionu Slavonije i na Igralištu NK Požega održan je 1. Malonogometni turnir "Slavonija kup" na kojem su se natjecale kategorije starijih pionira i kadeta. 

Turnir je održan pod pokroviteljstvom Grada Požege, a na stadionu Slavonije otvorio ga je savjetnik požeškog gradonačelnika Borislav Miličević. Ispred Požeškog športskog saveza na otvorenju je nazočan bio dopredsjednik Vlado Drkulec.

U kategoriji starijih pionira odnosno kategorije U 14 pobijedila je HNK Rijeka koja je u finalu rezultatom 4:2 svladala HNK Cibaliu (Vinkovci). Treće mjesto pripalo je NK Osijeku koji je nakon 0:0 u regularnom dijelu, na jedanaesterce rezultatom 10:9 svladao NK Slaven Belupo (Koprivnica).

Peto mjesto pripalo je NK Slavoniji koja je rezultatom 3:0 slvadala Hypo Limač iz Osijeka.

U kategoriji kadeta odnosno kategorije U 16 prvo mjesto pripalo je NK Osijeku koji je u finalu nakon neodlučenog rezultata na jedanesterce svladao HNK Cibaliju rezultatom 3:1.

U utakmici za treće mjesto HNK Rijeka je svladala koprivnički NK Slaven Belupo, nakon jedanaesteraca rezultat je bio 5:3.

Peto mjesto pripalo je NK Požegi koja je sa 1:0 pobijedila NK Slavoniju.

Pročitano 1744 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 13 Lipanj 2016 11:55