Ponedjeljak, 20 Lipanj 2016 02:00

NK Kustošija i NK Vrapče osvojili 1. Nogometni turnir "Vidovci 2016"

VIDOVCI - Na igralištu Nogometnog kluba "Dinamo" Vidovci-Dervišaga u subotu, 18. lipnja održan je 1. Nogometni turnir "Vidovci 2016." na kojem su nastupili mali nogometaši u kategoriji mlađih limača (U-9) i starijih limača (U-11).

Na turniru koji je organiziran u sklopu obilježavanja 70 godina NK Dinama natjecalo se oko 200 igrača iz cijele Hrvatske. Osim Vidovčana natjecali su se i ekipe NK Kustošija (Zagreb), NK Hajduk (Pakrac), NK Vrapče (Zagreb), NK Slavonija (Požega), Nogometna akademija Krpan Babić (Osijek), NK Tim osvježenje (Kuzmica), NK Sloga (Nova Gradiška), NK Lipik 1925 (Lipik), NK Kaptol i NK Papuk (Velika).

Turnir je otvorio požeški gradonačelnik Vedran Neferović. 

U kategoriji U 11 prvo mjesto osvojili su igrači NK Vrapče (Zagreb). Drugi su bili igrači Nogometne Akademija Krpan- Babić Osijek, a treće mjesto zauzeli su limači NK Sloge (Trenkovo). Najbolji strijelac je Davor Banović (NK Sloga) sa 9 postignutih golova. Najbolji vratar je Mateo Strmečki (NA Krpan Babić), a za najboljeg igrača proglašen je Josip Relčec (NK Vrapče).

U kategoriji U 9 prvo mjesto osvojila je ekipa NK Kustošija (Zagreb) koja je u finalu bila bolja od NK Vrapča. Treći su bili limačići Nogometne Akademije Krpan Babić Osijek. Najbolji strijelac sa 13 golova je Filip Dropulić (NK Kustošija). Najbolji vratar je njegov suigrač Niko Maričić, dok je za najboljeg igrača proglašen Dorijan Dečur koji je također nastupao za pobjedničku ekipu.

Pročitano 2617 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 21 Lipanj 2016 08:25