Petak, 05 Kolovoz 2016 02:00

NK Croatia (Mihaljevci) osvojila 11. Nogometni turnir "Croatia kup"

MIHALJEVCI – Na igralištu Grabovac jučer je odigrana završnica 11. izdanja tradicionalnog Nogometnog turnira „Croatia kup“ u organizaciji NK Croatia Mihaljevci.

U utakmici za treće mjesto Kaptol je s uvjerljivih 6:0 svladao županijskog trećeligaša Parasan (Golobrdci). Strijelci za pobjedničku momčad bili su Fabrio Novak (2), Branko Sadilek, Mario Maras, Dino Marjanović i Denis Iličić. Kaptol je od ovog ljeta preuzeo trener Krešo Poleti koji je protekle tri sezone uspješno vodio Dinamo (Vidovci).

U finalu su domaća Croatia i Sloga (Trenkovo) odigrali 2:2. Tijekom cijelog susreta domaći nogometaši su imali više loptu u nogama i terensku inicijativu dok su Trenkovčani prijetili iz opasnih kontranapada. Nakon prvog dijela gosti su bili u vodstvu sa dva pogotka odličnog mladog napadača Josipa Zalera. Kapetan domaćih Josip Jurišić u 75. minuti udarcem glavom nakon kornera smanjuje na 2:1, a u posljednjoj minuti utakmice najbolji strijelac Croatie Dražen Bradić nakon jedne odbijene lopte iz blizine postavlja konačnih 2:2. 

Tako su o pobjedniku turnira odlučivali jedanaesterci. Nakon prvih 5 serija svi izvođači su bili sigurni, a pitanje pobjednika odlučeno je tek u osmoj seriji te je Croatia konačnim rezultatom 10:9 došla do prvog mjesta.

Pehare ekipama uručio je predsjednik Croatie Dražen Franjić. Momčadi iz Mihaljevaca je od ovog ljeta preuzeo trener Bernard Raguž koji je proteklih 6 sezona uspješno vodio trenkovačku Slogu koju od ovog ljeta trenira Jurica Bešlić.

Nakon završetka turnira domaćin je u svojim klupskim prostorijama organizirao večeru za sve ekipe.

U nedjelju, 31. srpnja odigran je prvi dan turnira. U prvom polufinalu domaći nogometaši Croatia s laganih 4:0 svladali su Parasan (Golobrdci). U drugom polufinalu Sloga (Trenkovo) je rezultatom 3:1 svladala Kaptol.

Pročitano 2896 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 05 Kolovoz 2016 19:06