Četvrtak, 18 Kolovoz 2016 02:00

Pobjede nogometaša Požege i vidovačkog Dinama u pripremnim utakmicama

POŽEGA / KUZMICA - Proteklog vikenda svoje pripremne utakmice odigrali su i Nogometni klubovi Požega i Dinamo (Vidovci). Požega je na svom terenu na Sportsko - rekreacijskom centru s uvjerljivih 6:2 svladala županijskog drugoligaša Dinamo (Rajsavac). Pogotke za Požegu postigli su Bruno Golić (2), Tomislav Zelenika (2), Davor Kaurić i Petar Jušić.

Vidovčani su sudjelovali da 6. Nogometnom turniru "Metra kup" u Kuzmici u organizaciji tamošnjeg NK Tim osvježenja. U subotu su u noćnoj utakmici igrali protiv NK Papuk (Velika). Kod rezultata 1:0 za Veličane u 17. minuti susret je prekinut zbog kvara na reflektorima. Dogovom klubova u finale se plasirao Papuk. Tako su Vidovčani u nedjelju za treće mjesto igrali protiv NK Jakšića koji je u subotu poražen od Tim osvježenja rezultatom 4:1.

Dinamo je rezultatom 3:1 svladao Jakšić. Pogotke za Vidovčane postigli su Josip Ciglar (2) i Bruno Ćosić. U finalu su Tim osvježenje i Papuk odigrali 1:1, a nakon penala prvo mjesto je pripalo Kuzmičanima. Za najboljeg igrača proglašen je Tomislav Banožić (Tim osvježenje) dok je za najboljeg vratara izabran Valentin Raguž (Papuk). 

Pročitano 1774 puta Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 18 Kolovoz 2016 13:51