Utorak, 25 Listopad 2016 02:00

Finale juniorskog Županijskog nogometnog kupa igra se danas s početkom u 15,30 sati

POŽEGA - Finale juniorskog Županijskog nogometnog kupa između NK Slavonije (Požega) i NK Slavije (Pleternica) igra se danas (utorak) s početkom u 15,30 sati na Igralištu NK Požega na Sportsko-rekreacijskom centru u Požegi. Utakmica se trebala igrati sutra ali je dogovorom klubova i Nogometnog saveza prebačena u današnji termin jer se sutra održava Regionalna selekcija Nogometnog središta Osijek za igrače rođene 2003. godine. 

Prošle godine u finalu kupa bolji su bili juniori Slavije koji su u finalu odigranom u Pleternici 21. listopada 2015. svladali Požežane rezultatom 4:1. 

U juniorskom kupu ove godine natjecala su se 4 županijska nogometna kluba. U polufinalu Požega je poražena od Slavije (Pleternica) rezultatom 0:3 dok je Slavonija (Požega) rezultatom 6:2 svladala Dinamo (Vidovci).

Trener juniora Slavonije Nevio Berdi za služebenu stranicu NK Slavonije  najavio je današnju utakmicu: "Očekujem tvrdu i borbenu utakmicu kakva je uvijek između ova dva kluba, pogotovo jer je se igra za naslov najboljega u županiji! Na raspolaganju ću imati sve igrače koji mogu biti u kombinaciji za utakmicu (ozljeda jedino vratara Blaževića) stoga imamo pravo nadati se u pozitivan rezultat. Mali problem može jedino predstavljati što smo prije samo dva dana igrali tešku utakmicu u Slavonskom Brodu protiv Marsonije gdje smo unatoč porazu od 1:0 (zgoditak iz slobodnog udarca pred kraj utakmice) odigrali dobru utakmicu i zaslužili barem bod. Ako u današnju utakmicu uđemo s htijenjem i voljom kakvu smo tamo prikazali uvjeren sam da ćemo dobiti današnju utakmicu jer kvalitete sigurno ne nedostaje!"

Pročitano 1735 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 25 Listopad 2016 13:33