Utorak, 21 Veljača 2017 01:00

Slavonija pobijedila četvrtoligaša Zrinski (Jurjevac) u četvrtoj pripremnoj utakmici

POŽEGA - Nogometaši Slavonije pobijedili su u subotu, 18. veljače na svom igralištu četvrtoligaša Zrinski (Jurjevac) u četvrtoj pripremnoj utakmici. Jedini pogodak na ovom susretu postigao je Valntino Podobnik iz slobodnog udarca.

Požeški nogometaši su u subotu, 11. veljače gostovali u Mađarskoj gdje su u gradu Pečuhu pobijedili domaći PMFC rezultatom 1:2 (strijelci : Mile Pavelić i Matej Bekavac).

U nedjelju, 12. veljače na svom terenu momčad Slavonije koja je bila sastavljena većinom od juniora odigrala je neodlučeno, 2:2 sa četvrtoligašem Slogom (Nova Gradiška). Strijelci za Slavoniju u tom susretu bili su Marin Majetić i Marko Karačić. 

Do kraja priprema su ostala još dva tjedna, a Slavonija će u subotu, 25. veljače s početkom u 15,00 sati protiv NK Požege, jesenskog prvaka 1. ŽNL na njenom igralištu odigrati generalku pred nastavak drugog dijela prvenstva koji je predviđen za 04. ožujka kada Slavonija u 16. kolu gostuje u Osijeku kod druge ekipe NK Osijek.

Pred svojim navijačima Požežani će u proljetnom dijelu prvenstva prvi put igrati u subotu, 11. ožujka kada će na Stadionu kraj Orljave gostovati HNK Vukovar 1991

 

SLAVONIJA – ZRINSKI 1:0

POŽEGA – Stadion Slavonije, gledatelja 50. Sudac Darko Mautner (Bankovci)

STRIJELAC: 1:0 Podobnik (8)

SLAVONIJA: Rezo, Sokić, Nović, Božić, Podobnik, Majstorović, Karačić, Boban, Bekavac, Jakešević, Pavelić, još su igrali Vasić, Jan Neruda, I. Smojvir, Soldo. Trener Robert Špehar.

ZRINSKI: Pintarić, Majdiš, Fehir, Mihaljević, Bujdo, Bešlić, Bagarić, Lukačević, Stuić, Meter, još su igrali Štefančić, Kovačević, Lučić, Krstanović, Živković. Trener Lelas.

 

(Foto : Kronika Požeško - slavonska) 

Pročitano 1297 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 21 Veljača 2017 14:53