Ponedjeljak, 27 Ožujak 2017 02:00

Slavonija odigrala neodlučeno protiv Mladosti (Ždralovi) u 19. kolu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok

POŽEGA - Slavonija nakon loše predstave u prošlom kolu i porazu na gostovanju u Đakovu ništa bolje nije odigrala niti kod kuće pred svojom publikom. Utakmica u kojoj obje momčadi nisu pokazale gotovo ništa kako govori i rezultat na semaforu koji je nakon 90 minuta pokazivao nula, nula.

Prvo poluvrijeme pripalo je domaćinu koji su prvo zaprijetili preko Bekavca u 15. minuti koji pogađa vanjski dio mreže, zatim solo prodor Sokića u 19. minuti koji brani golman Srbljanović, te do kraja poluvremena može se izdvojiti udarac Podobnika iz slobodnjaka i dva pokušaja Bobana glavom koja su otišla pokraj i preko gola.

Gosti iz Ždralova odlučili su se braniti u čemu su i uspjeli. Drugo poluvrijeme jako loše i od jednih i od drugih, puno preskakanja igre i ne izrađenih akcija koje su završavali sa kakvim takvim udarcima prema golu. Gosti koji su došli po bod mogli su uzeti na kraju i sva tri.

U 80. minuti jedna lopta na koju su igrači Slavonije mogli i bolje reagirati došla je do napadača gostiju Sučića koji je iz prve opalio iz voleja sa 16m i pogodio vratnicu od koje se lopta odbila u pod. Da je udarac išao malo niže vratar domaćih Vasić bio bi nemoćan. U samoj završnici domaći su pokušavali sve da postignu pogodak, dok su gosti uz malu pomoć sudaca koji im nisu podijelili žute kartone za zadržavanje vremena uspjeli privesti utakmicu kraju.

Na kraju i realan rezultat po prikazanoj igri, dok požeška publika ne može biti zadovoljna, jer nitko ne voli doći pogledati utakmica gdje mreže ostanu netaknute.

 

SLAVONIJA - MLADOST 0:0

POŽEGA – Stadion NK Slavonija, gledatelja 200. Sudac Denis Sušac (Novi Mikanovci). Pomoćnici Nikolić (Županja), Buček (Slav. Brod).

SLAVONIJA: Vasić, Pavelić (od 60. Nović), Josip Neruda (od 68. Karačić), Jakešević (od 80. Včelik), Podobnik, Sokić, Majstorović, Boban, Božić, Soldo, Bekavac. Trener Robert Špehar.

MLADOST: Srbljanović, Sučić, Vrbanić (od 75. Grgić), Sabljić (od 82. Tušek), Renić, Bošnjak, Markuž (od 59. Ružičić), Trupac, Pleić, Mlinarić, Furmek. Trener Nikola Papac.

ŽUTI KARTONI: Podobnik, Sokić (Slavonija), Vrbanić, Pleić, Grgić (Mladost).

 

(Tekst i foto : Alen Protić, Kronika Požeško - slavonska)

Pročitano 1738 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 27 Ožujak 2017 12:44