Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 15 Svi 2017 02:00

Slavonija odigrala neodlučeno protiv vodećeg Međimurja (Čakovec) u 27. kolu 3. HNL

POŽEGA - Kada se na utakmici postigne 6 pogodaka mogao bi se steći dojam da je ovo bila odlična utakmica, no na žalost oko 100 gledatelja nije baš moglo biti zadovoljno onim što su pokazali igrači ove dvije momčadi.

Koliko je slabom igrom iznenadila Slavonija toliko je još više vodeća momčad lige. Na kraju neriješenim rezultatom očito su zadovoljne obje momčadi. Slavonija je došla do prvog pogotka već u 4. minuti, a Včelik je bio strijelac nakon dosta loše reakcije obrambenih igrača Međimurja.

Do kraja prvog poluvremena rastrgana igra s obje strane uz nešto više inicijative gostiju, koji su u dva navrata 6. i 16. minuti pokušali postići pogodak iz slobodnih udaraca koje je izveo Režić.

U 26. minuti Erić je imao veliku priliku za pogodak ali malo od bloka obrane Slavonije i stative lopta se odbila u polje. Ipak u sudačkoj nadoknadi gosti izjednačavaju rezultat. U posljednjem napadu gostiju Erić je primio loptu izvan kaznenog prostora Slavonije po sredini i uputio prizemni šut u desni kut vratara Reze i lopta je završila u mreži.

U drugom poluvremenu Slavonija je prva imala priliku za pogodak u 63. minuti no Šafarić je obranio šut Bobana. Kazna za igrače Slavonije stigla je u 65. minuti.

Nakon kontra napada Međimurja po lijevoj strani i centaršuta na svega 2-3 metra od gol crte vratar Rezo ostaje "zavezan" na crti, a Erić glavom loptu šalje u gredu. Rezo se predao, a kada se lopta odbila ponovno do Erića obrana i Rezo su pokušali reagirati i u tome su zakasnili i Erić iz drugog pokušaja pogađa mrežu Slavonije i dovodi Međimurje u vodstvo.

Na sreću domaćih navijača Slavonija je već u 67. minuti izjednačila rezultat. Mladi Karačić odlično je u kaznenom prostoru gostiju uposlio Bobana, koji je "okrenuo" jednog igrača Međimurja i loptu po zemlji poslao u donji desni kut Šafarića. Gosti imaju inicijativu i pritišću na polovini Slavonije koja se brani, a u 75. minuti kontra napad Slavonije započeo je Karačić i uposlio je Bekavca koji je pobjegao obrani Međimurja iako je bio praćen uspio je ući u kazneni prostor i vrhom kopačke loptu poslao iza leđa Šafarića.

Slavonija se nakon vodstva povukla i zatvorila, a gosti vrše pritisak i u 84. minuti prodor po lijevoj stani završio je centaršutom pred gol Slavonije. Vratar Rezo ne reagira iako je lopta na svega 2-3 metra od gol crte, a na sredini gola našao se Erić i skrenuo loptu u mrežu i izjednačio rezultat.

U 89. minuti Slavonija je mogla ostati i bez boda kada su gosti imali veliku priliku no ovaj puta je Rezo napustio svoja vrata i bacio se u šut jednog od igrača Međimurja i spasio bod Slavoniji.

 

SLAVONIJA – MEĐIMURJE 3:3 (1:1)

POŽEGA – Igralište Slavonije. Gledatelja 100. Sudac Tomislav Haban (Jarmina), pomoćnici Nikolić (Našice) i Vučko (Otok).

STRIJELCI: 1:0 Včelik (4), 1:1 Erić (45), 1:2 Erić (65), 2:2 Boban (67), 3:2 Bekavac (75), 3:3 Erić (84).

SLAVONIJA: Rezo, Pavelić (od 46. Karačić), Majstorović, Bekavac (od 86. Grbeš), Boban, Včelik, Jakešević (od 61. Nović), Soldo, Podobnik, Božić. Trener Robert Špehar.

MEĐIMURJE: Šafarić, Munivrana, Šimunić, Pajić, Režić, Hranilović, Težak, Erić, Mesić, Slunjski (od 90. Deglin), Sabol. Trener Mario Kovačević.

IGRAČ UTAKMICE: Nenad Erić (Međimurje).

 

(Tekst i foto : Kronika Požeško - slavonska)

Pročitano 1603 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 15 Svi 2017 07:33