Utorak, 16 Svi 2017 02:00

Održana 19. sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije

POŽEGA - U petak, 12. svibnja održana je 19. sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije. Izvješća o provedbi natjecanja u 1., 2. i 3. Županijskoj nogometnoj ligi podnijeli su povjerenik za natjecanje Milan Jurišić, povjerenik za suđenje Siniša Sabljak i disciplinski sudac Zvonko Polić.

Tajnik Marijan Rudež obavijestio je članove o rasporedu polufinalnih utakmica Županijskog nogometnog kupa. Još prošle godine je u propozicije kupa uneseno da se igra samo jedna finalna utakmica koja će se igrati 31. svibnja ili 07. lipnja. Ukoliko Požega u polufinalu prođe Slaviju finale će se igrati 31. svibnja zbog kvalifkacija za 4. ligu koje će Požega igrati 10. i 15. lipnja. Ako Slavija osigura plasman finale će se igrati 07. lipnja. Mjesto odigravanja finalne utakmice odredit će Izvršni odbor Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije ukoliko se klubovi finalisti ne uspiju dogovoriti.

Instruktor za mladež Damir Bognar informirao je nazočne o provedenoj anketi i povratim informacijama oko novog sustava natjecanja mladeži za sezonu 2017./2018. U kategoriji juniora prijavilo se 17 klubova, pionira 14, početnika 13 i limača 12. Odlučeno je da se provede još jedna anketa prije nego što klubovi prijave ekipe za natjecanje u idućoj sezoni.

Instruktor Bognar upoznao je članove Izvršnog odbora i sa mogućom promjenom sustava natjecanja na području Nogometnog središta Osijek. Po tome se ukida 1. Kvalitetna liga mlađih pionira i juniora dok bi ostale samo Kvalitetne lige starijih pionira i kadeta dok bi se mlađi pioniri i juniori klubova koji su se do sada natjecali u tim ligama uključili u lige na području svojih županija. 

Pročitano 1769 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 17 Svi 2017 09:54