Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 17 Svi 2017 02:00

Hrvatski nogometni savez raspisao natječaje za edukaciju nogometnih trenera

ZAGREB - Nogometna akademija Hrvatskog nogometnog saveza objavila je četiri nova natječaja za nogometne trenere i trenerice. Raspisan je natječaj za upis na nastavni program usavršavanja za trenera/icu nogometa UEFA A kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS-a i Uefe (prema Uefinoj Trenerskoj konvenciji program edukacije za trenera nogometa UEFA A kategorije).

Nadalje, raspisan je natječaj za upis na nastavni program osposobljavanja za trenera/icu nogometa UEFA B kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS-a i Uefe (prema Uefinoj Trenerskoj konvenciji program edukacije za trenera nogometa UEFA B kategorije).

Potom, raspisan je natječaj za upis na nastavni program osposobljavanja za voditelja/icu nogometa C kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS-a (prema Uefinoj Trenerskoj konvenciji program edukacije za Grassroots trenere C).

Konačno, raspisan je i natječaj za upis na nastavni program edukacije za trenera/icu specijalista za rad s vratarima u nogometu nacionalne A kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS i Uefe.

Prijave za upis vrše se isključivo elektronskim putem na internetskim stranicama HNS-a putem obavezne PRIJAVNICE (http://www.hns-cff.hr/hns/nogometna-akademija) dok se dokumentacija može predati osobno ili poštom u Nogometnu akademiju HNS-a (Vladimira Vidrića 12, 10360 Sesvete).

Prijave se zaprimaju sa zaključno 15.06.2017.

 

(izvor : sportalo.hr)

Pročitano 1987 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 17 Svi 2017 14:14