Utorak, 11 Srpanj 2017 02:00

NK Dinamo Vidovci Dervišaga organizirao besplatni ljetni kamp plivanja i nogometa

POŽEGA / VIDOVCI - Na inicijativu trenera Dragutina Krizmanića u NK Dinamo Vidovci - Dervišaga u tijeku je Ljetni kamp koji pohađa 30 mališana pod stručnim vodstvom trenerice Marijane Devčić, te trenera Krunoslava Pranjića, Marka Krmpotića i Bojana Ostojića.

Ljetni kamp sastoji se od Škole plivanja koja se odvija na Gradskim bazenima u Požegi te Škole nogometa koja se odvija na terenima Kluba u Vidovcima.

Tomislav Čabraja predsjednik NK Dinamo Vidovci - Dervišaga naglašava kako je Ljetni kamp namijenjen svima koji žele tijekom ljeta vježbati. Troškove Kampa pokriva klub, tako da je za djecu obuka besplatna, a treneri rade volonterski. Tri puta u tjednu djeca će biti na bazenu, a četiri puta u tjednu na nogometnom igralištu,” rekao je predsjednik Kluba Tomislav Čabraja.

Rad Kampa organiziran je tako da se u jutarnjim terminima održava Škola plivanja, obuka neplivača i usavršavanje tehnike kod plivača, a u popodnevnim satima je Škola nogometa gdje je naglasak na školi trčanja i usavršavanju tehnike i nogometnih vještina.

Trener Bojan Ostojić, naglašava kako je plivanje bazičan sport i vrlo je značajno za daljnji razvoj mladih. Ljetni kamp će raditi do 5. kolovoza.

 

(Tekst i foto : Radio Vallis Aurea) 

Pročitano 2393 puta