Utorak, 18 Srpanj 2017 02:00

Slavonija danas u 18 sati kreće s pripremama na čelu s novim trenerom Krešimirom Brkićem

POŽEGA - Nakon sporazumnog raskida ugovora s Osječaninom Robertom Špeharom koji je u protekloj sezoni vodio "Plave s Orljave", uprava NK Slavonije sinoć je novim trenerom požeškog trećeligaša imenovala Požežanina Krešimira Brkića (na fotografiji prvi zdesna), koji je u protekloj sezoni bio Špeharov pomoćnik. Požežani su prošlo prvenstvo u Trećoj HNL istok završili na šestom mjestu, osvojivši i Županijski kup pobjedom nad pleterničkom Slavijom.

Brkić, koji je karijeru počeo u omladinskom pogonu NK-a Slavonije, a potom godinama bio standardan član Osijeka i mlade hrvatske reprezentacije, zatim Rijeke, Cibalije, Kamen Ingrada, Rudeša, Slavije, prvu će prozivku seniorske momčadi Slavonije obaviti danas u 18 sati na stadionu pored Orljave.

U idućoj će sezoni Brkićev pomoćnik biti Nevio Berdi (na fotografiji prvi slijeva), dugogodišnji nogometaš Slavonije, koji je protekle sezone bio trener juniora plavih.

Uz trenera Brkića, igrače će na početku priprema za novu sezonu danas pozdraviti i predsjednik kluba Krunoslav Prpić (na fotografiji u sredini) te gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

 

 

Pročitano 1828 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 18 Srpanj 2017 11:15