Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 11 Lipanj 2018 02:00

NK Požega i NK Dinamo Vidovci vodili svoje mlađe kategorije na utakmicu Hrvatska - Senegal

OSIJEK - Uprave Nogometnih klubova Požega i Dinamo Vidovci Dervišaga organizirali su odlazak svojih najmlađih članova na prijateljsku utakmicu reprezentacija Hrvatske i Senegala koja se u petak, 08. 06. 2018. odigrala na Stadionu Gradski vrt u Osijeku.

NK Požega je vodila stotinjak svojih mladih igrača, a u dva autobusa bilo je i desetak roditelja te predsjednik kluba Darko Radić trener limača i starijih pionira Mile Krmar koji je i voditelj škole, trener juniora Goran Vrgoč, trener mlađih pionira Krešimir Čuljak i trener početnika Mario Engelmann. 

NK Dinamo je vodio pedesetak mladih igrača, a s njima su osim roditelja išli i predsjednik Tomislav Čabraja kao i trener limača i početnika Krunoslav Pranjić. 

Bio je ovo lijep potez uprava dva gradska kluba koji su osigurali ulaznice i prijevoz pa igrači i roditelji nisu imali nikakav trošak. Većini mladih igrača Požege i Dinama ovo bio i prvi odlazak na jednu utakmicu Hrvatske nogometne reprezentacije koja će im sigurno ostati u lijepom sjećanju jer je Hrvatska pobijedila rezultatom 2:1. 

 

(Foto : NK Požega i NK Dinamo Vidovci Dervišaga)

Pročitano 3006 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 11 Lipanj 2018 11:17