Ponedjeljak, 15 Listopad 2018 02:00

Odigrane utakmice 7. kola 2. Županijske nogometne lige Požeško - slavonske

POŽEGA - Zanimljiva igra brojeva u Požeško slavonskoj 2. ŽNL. U susretima u Donjoj Obriježi i Golobrdcima obje su ekipe zabile po tri pogotka, Sloga je u Trenkovu sama zabila 3 u domaćoj pobjedi protiv Slavena, u susjedskom derbiju u Drenovcu pala su tri pogotka, a remi Sulkovaca i Graničara ulazi u kvotu od 3 remija u ovom kolu.

Sloga se lakoćom obračunala s fenjerašem iz Gradca uz dva pogotka Bradića i jednim kapetana Matea Jozića. Sloga je ostala maksimalna na domaćem terenu, a u sljedećem kolu čeka ih gostovanje u Donjoj Obriježi.

Prvi pratitelj lidera ostao je Graničar iz Zagrađa koji je slavio u susjedskom derbiju na gostovanju kod Hrvatskog Dragovoljca koji je prvi došao do prednosti, za promjenu strijelac nije bio Pavo Nikolić nego Matej Garić. Prednost domaći nisu uspjeli sačuvati, radost gostima iz Zagrađa donesla su dva Josipa, Srdarević i Ružičić.

U Sulkovcima je gostovao donedavni lider Graničar iz Bučja, nakon 90 minuta bez pogodaka ovaj dvojac je pomalo zaostao za Slogom. Bodove su dijelili Croatia i Dinamo te Parasan i Dobrovac ali u puno atraktivnijim utakmicama.

Dinamo je u Donjoj Obriježi na odmor otišao s minimalnom prednosti, a u nastavku su nakon prave golijade u sudački dodatak krenuli s istim statusom, ali u 92′ Antonio Jozipović postiže pogodak koji Croatiji donosi bod.

Identičnih 3:3 bilo je i u Golobrdcima, a i tamo je domaćin do boda stigao u sudačkom dodatku, pa čak i kasnije no u Obriježi, Matej Marinović pogodio je u petoj minuti dodatka. Ovdje je bilo zanimljivo i nakon završetka kada je domaći igrač nasrnuo na suca pa je naravno zaradio crveni karton i sasvim sigurno poduži odmor od službenih nogometnih utakmica.

Rezultati 7. kola 2. ŽNL : Sloga - Slaven 3:0, Parasan - Dobrovac 3:3, Hrvatski Dragovoljac - Graničar (Z) 1:2, Sulkovci - Graničar (B) 0:0, Croatia - Dinamo 3:3.

Utakmice 8. kola igraju se u nedjelju, 21. 10. u 15,30 sati. Sastaju se : Croatia – Sloga Dinamo – Dobrovac, Graničar (Z) – Parasan, Graničar (B) – H. Dragovoljac, Slaven – Sulkovci

Posljednje, 9. kolo jesenskog dijela igra se u nedjelju, 28. 10. s početkom u 14,30 sati. Sastaju se : Sloga – Dinamo Sulkovci – Croatia, H. Dragovoljac – Slaven, Parasan – Graničar (B), Dobrovac – Graničar (Z).

Pročitano 1776 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 15 Listopad 2018 11:19