Srijeda, 27 Veljača 2019 00:00

U utorak, 05. 03. 2019. u Požegi će Sreten Ćuk i Bruno Marić održati edukacijski nogometni seminar u organizaciji Nogometnog saveza Požeško - slavonske županije

POŽEGA - U utorak, 05. 03. 2019. s početkom u 18,00 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore Požegi (Vukovarska 6) održat će se edukacijski seminar za trenere, sudce, delegate i ostale nogometne djelatnike.

Organizator je Nogometni savez Požeško - slavonske županije. Gosti predavači su dugodišnji trener i instruktor zagrebačkog središta HNS -a  Sreten Ćuk koji će održavati predavanje na temu "Pomoćno-nastavne igre u nogometu". Ćuk je godinu dana bio i glavni instruktor HNS-a, a u trenerskoj karijeri je bio pomoćnik Branka Ivankovića u iranskom Persepolisu godinu i pol dana, a također je radio i u Lokomotivi, Sesvetama te omladinskoj školi Dinama.

Druga tema je "Primjena VAR Sustava u nogometu", a predavač je bivši sudac Bruno Marić koji je već imenovan  za VAR instruktora u Hrvatskoj, a VAR se u 1. HNL uvodi u proljetnom dijelu naredne natjecateljske sezone 2019./2020.  Marić je dugi niz godina bio najbolji hrvatski nogometni sudac. 

Prisustvom na seminaru skupljaju se bodovi koji su nužni za osvježavanje trenerskih licenci što je uvjet za dobivanje licenci za rad u sljedećoj natjecateljskoj sezoni. 

Pročitano 615 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 27 Veljača 2019 13:04