Srijeda, 03 Travanj 2019 02:00

Slavonija u subotu, 06. 04. 2019. s početkom u 16,30 sati dočekuje NK Bedem (Ivankovo) u 21. kolu 3. HNL - Istok

Nogometni klub Slavonija poziva sve navijače i ljubitelje nogometa u Požeštini da u subotu, 06. travnja 2019. s početkom u 16,30 sati dođu na Stadion kraj Orljave i podrže nogometaše Slavonije u susretu 21. kola 3. Hrvatske nogometne lige - Istok protiv Nogometnog kluba "Bedem" (Ivankovo).

Nakon poraza u prva dva proljetna kola od Đakova i Marsonie momčad trenera Dalibora Bognara nanizala je tri pobjede u posljednje tri utakmice (Koprivnica, Oriolik, Vihor) i u subotu se očekuje nastavak te serije i sigurna nova tri boda koja bi "Plave s Orljave"još više podigla prema samom vrhu ljestvice. Slavonija je trenutno osma sa 26 osvojenih bodova. 

Bedem je s druge strane nanizao sjajnu seriju od 13 uzastopnih utakmica bez poraza. U Požegu dolaze malo oslabljeni jer im sigurno neće igrati tri igrača, Ivan Validžić (crveni karton) te Ante Anić i Igor Babić (3 žuta kartona). Bez obzira na to Požežane koji će biti kompletni sigurno ne očekuje nimalo lagan zadatak u osvajanju novih bodova. 

Slavonija je u prošlom, 20. kolu u Jelisavac otišla također oslabljena bez tri važna igrača koji su utakmicu s Vihorom propustili zbog kartona i ozljeda (Tomislav Žuljević, Mario Majstorović, Alen Božić) pa su u Požegu donesena velika i važna tri boda. 

U slučaju subotnje pobjede nogometaši Slavonije će sigurno prestići Bedem koji je sada sedmi sa 28 bodova. Zrinski (Jurjevac) i Oriolik (Oriovac) su peti i šesti sa tri boda više od Slavonije, a ti klubovi u 21. kolu gostuju u Koprivnici odnosno Jelisavcu pa bi u slučaju njihovih poraza Slavonija pobjedom već u ovom kolu mogla bodovno dostići i njih. 

Pročitano 1400 puta Poslijednja izmjena dana Srijeda, 03 Travanj 2019 09:01