Utorak, 23 Travanj 2019 02:00

Parasan poražen od Sloge (Trenkovo) u 12. kolu 2. Županijske nogometne lige

POŽEGA - Požeško slavonski drugoligaši odradili su 12. kolo svog prvenstva u kojem su domaćini bili nadmoćni, samo je Sloga osvojila bodove kao gost. U Dobrovcu se igrao pakrački derbi, ali od derbija nije bilo puno toga, Croatia jednostavno nije mogla parirati lideru. Popović i Kaurin zabili su po dva, a Visković jedan za Dobrovac, dok je desetak minuta prije kraja poraz gostiju ublažio Čakarić.

U pleterničkom kraju igrana su dva derbija, a kao pobjednici su izašli Hrvatski dragovoljac i Graničar. Prvi su bili domaćini Sulkovcima, a do slavlja su ih golovima predvodili Lučić Jozak i Brezić, dok je za goste zabio Robert Nović. U Zagrađu se očekivala laka pobjeda Graničara protiv posljednjeg Slavena, no ništa od toga, gosti su se borili, čuvali svoj gol a znali i dobro zaprijetiti, a onda u 80. minuti Adam Srdarević zabija golčinu s preko 30 metara za minimalno slavlje domaćih.

Dinamo je u Rajsavcu s 2-1 slavio protiv Graničara iz Bučja. U ranoj fazi utakmice Božić je donio prednost Dinamu, a u 63. Gosti dolaze do poravnanja preko Prše. Ubrzo nakon toga Graničar ostaje s igračem manje što Dinamo koristi u 80. i zahvaljujući Triski dolazi do sva tri boda.

Prva tri proljetna upisala je i Sloga koja je slavila u Golobrdcima. Parasan je poveo preko Ivičića, a onda pred sam odlazak na odmor kada već nisu mogli gosti, Supana je svladao njegov suigrač Kerner. U drugom dijelu se Slogi isplatila potpuna dominacija i golom Blaškovića dolaze do pobjede.

 

(Sportalo.hr)

Pročitano 1449 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 23 Travanj 2019 12:59