Ponedjeljak, 06 Svi 2019 02:00

Odigrane utakmice 14. kola 2. Županijske nogometne lige

POŽEGA - Požeški županijski drugoligaši igrali su proteklog vikenda 14. prvenstveno kolo u kojem je Dobrovac uvjerljivom pobjedom nad Sulkovcima sačuvao čelnu poziciju. Prvi pratitelj sada je Sloga koja je slavila na gostovanju u Zagrađu. Sva četiri pogotka pala su u drugom poluvremenu, gosti su poveli 0:2, a u završnici Josip Srdarević smanjio s 11m, a s iste udaljenosti Sloga dvije minute poslije potvrđuje pobjedu.

Drugi Graničar je slavio na svom terenu protiv Croatie. Konstantno je domaćin bio u prednosti, dvostruki strijelac za njih bio je Vinko Katić , dok je za goste isto učinio Tonći Savi. Uz četiri postignuta gola Graničar je stigao i zapucati jedanaesterac, no pobjeda nije dolazila u pitanje.

U Golobrdcima je Parasan bio dobar domaćin Hrvatskom dragovoljcu kojem je za put kući pripremio tri boda. Drenovački drugoligaš slavio je 2:3 pobjedu.

Posebno poglavlje zaslužuje utakmica Dinama i Slavena koja je završena super uvjerljivom pobjedom domaće momčadi, ali na kraju su jednaki po jedinici i gosti. Problemi u Slavenu su veliki, najvažnije je izgurati sezonu do kraja, a osmorica koja su došla u Rajsavac zaslužuju krajnji respekt i poštovanje. Izaći sa tri igrača manje na teren bez misli o onom famoznim ozljeđivanju i prekidu utakmice je pravi primjer kako sportaš treba razmišljati i ponašati se! Odradili su ljudi pošteno svih 90.minuta, borili se i zaslužili respekt i od domaćina koji nam se javio i poručio upravo ovo što smo napisali.

Utakmice 15. kola igraju se u nedjelju, 12. 05. s početkom u 17,30 sati. Sastaju se Parasan - Dinamo, Hrvatski dragovoljac - Dobrovac, Sulkovci - Graničar (Z), Sloga - Graničar (B) i Croatia - Slaven. 

 

(Sportalo.hr) 

Pročitano 1341 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 06 Svi 2019 14:37