Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 20 Svi 2019 02:00

Lipa odigrala neodlučeno na svom terenu protiv Jovače (Marino selo) u 13. kolu 3. Županijske nogometne lige

POŽEGA – U 13. kolu 3. Županijske nogometne lige igrači novog prvaka Lipe na svom terenu „Ritki gaj“ u Staroj Lipi odigrali su neodlučeno, 3:3 protiv Jovače (Marino selo). Gosti su doputovali sa samo 11 igrača ali su uspjeli osvojiti bod iako to vjerojatno nisu očekivali. Domaći nogometaši su već osigurali naslov prvaka pa je vjerojatno u njihovim redovima došlo do malog opuštanja. Najbolji strijelac lige Tomislav Bičanić je već u 6. minuti iz kaznenog udarca doveo domaćina u vodstvo. Antonio Hrabušicki je izjednačio tri minute poslije, a Lipa je ponovno povela u 25. minuti kad je za 2:1 zabio Luka Rožić. U 65. minuti Andrej Hrabušicki zabio je za 2:2, a u 75. minutu Antonio Hrabušicki svojim drugim pogotkom dovodi goste u vodstvo od 2:3. Bod Lipi donio je tri minute poslije Luka Rožić također svojim drugim pogotkom na utakmici. U posljednjoj minuti susreta zbog dva žuta kartona isključen je igrač gostiju Danijel Gunjević ali se rezultat više nije mijenjao.

Kamen iz Vetova je na utakmicu u Badljevinu otputovao sa samo 9 igrača ali je ipak s 2 igrača manje uspio osvojiti sva 3 boda protiv domaćeg Dinama. Pobjednički pogodak postigao je Stipo Barić u 80. minuti utakmice.

Gostujuću pobjedu ostvarili su i igrači BSK-a (Biškupci) na gostovanju u Eminovcima rezultatom 1:2. Domaći igrači poveli su u pogotkom Bojana Crepulje u 79. minuti. Izjednačio je drugi strijelac lige Anto Vilus u 87. minuti, a isti igrač je minutu poslije zabio i za konačnih 1:2.

Utakmica u Ovčarama između istoimenog domaćina i Slavonije iz Prekopakre nije odigrana jer su gosti 90 minuta prije početka utakmice javili da im se pokvarilo vozilo s kojim su trebali doći u Ovčare. Utakmica će vjerojatno biti registrirana 3:0 za domaćina.

Posljednje, 14. kolo na rasporedu je u nedjelju, 26. 05. 2019. s početkom u 18,00 sati. Sastaju se Jovača - Eminovci, BSK - Ovčare, Slavonija - Dinamo i Kamen - Lipa.

Pročitano 1554 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 20 Svi 2019 13:55