Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 27 Svi 2019 02:00

Parasan pobijedio Graničar (Zagrađe) u 17. kolu 2. Županijske nogometne lige

POŽEGA - Požeško slavonska 2. ŽNL stigla je do samog kraja, još je samo 90 minuta igre u kojima će pasti odluka o prvaku, a tri su kandidata za titulu. U najboljoj situaciji je Dobrovac koji je u nedjelju preokretom došao do pobjede nad Dinamom. Gosti su poveli golom Benića, Visković je poravnao, a Poletto 15 minuta prije kraja pogodio za slavlje Dobrovca.

Do sada bodovno izjednačenja Sloga prokockala je dva boda na svom terenu protiv Croatie odigravši samo 1:1. Luka Banović doveo je Slogu do prednosti, no sredinom drugog poluvremena Denis Bahnik s bijele točke donio je bod gostima iz Obriježi.

Remi Sloge iskoristili su Sulkovci koji su se iskalili na Slavenu i bodovno se izjednačili s Trenkovčanima. Slaven je kao i u Rajsavcu stigao s nekompletnom postavom, no ponovno su bez predaje odradili svih 90 minuta bez “ozljeda”. Sulkovčani ih nisu štedi li, posebice ne Robert Nović koji je postigao čak 7 pogodaka, a valja istaknuti i Luku Jovanovića koji je upisao hattrick.

Oba Graničara su gostovala i doživjela poraze. Bučje je palo u Drenovcu rezultatom 2:1, za domaće su zabijali Gugić i Kolomaz, a za goste Brkić. Zagrađe je palo u drugom poluvremenu na gostovanju u Golobrdcima, uvjerljivu pobjedu Parasanu su osigurali Franikić, Ivanković i Cvitić.

U posljednjem kolu sva tri kandidata za naslov gostuju, Dobrovac u Zagrađu, Sloga u Rajsavcu a Sulkovci u Donjoj Obriježi.

 

(Sportalo.hr) 

Pročitano 1445 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 27 Svi 2019 13:43