Ispiši ovu stranicu
Petak, 28 Lipanj 2019 02:00

Održan 4. Međunarodni nogometni turnir mlađih kategorija "Vidovci 2019"

VIDOVCI - U odličnoj organizaciji Nogometnog kluba Dinamo Vidovci Dervišaga i pod pokroviteljstvom Grada Požege održan je 4. Međunarodni nogometni turnir mlađih kategorija "Vidovci 2019." na kojem je tijekom tri dana natjecanja nastupilo čak 49 ekipa u tri uzrasne kategorije. 

Prvog dana turnira u petak, 21. lipnja 2019. održan je turnir mlađih pionira U12 (2006. i mlađi), a natjecalo se 16 ekipa. Prvo mjesto osvojila je ekipa NK Marsonie (Slavonski Brod) koja je u finalu rezultatom 5:0 bila bolja od ekipe ŠN Prijatelji (Bosanski Brod). Treće mjesto osvojila je ekipa NK Dinamo Vidovci Dervišaga koja je rezultatom 3:1 bila bolja od NK Slavonije (Požega). Najbolji vratar je Filip Baboselac (Marsonia), najbolji strijelac Luka Martić (Marsonia) sa 8 pogodaka, a najbolji igrač Lana Radulović (ŠN Prijatelji).

Drugog dana, u subotu, 22. lipnja na turniru početnika U10 (2008. i mlađi) sudjelovalo je 20 ekipa, a prvo mjesto osvojia je ekipa NK Hajduka (Pakrac) koja je nakon penala bila bolja od NK Vrapče (Zagreb). Treće mjesto osvojila je NK Slavonija (Požega) koja je rezultatom 3:0 svladala Graničar (Brodski Varoš). Najbolji vratar je Patrik Jurišić  (Hajduk), najbolji strijelac David Petrić (Sloga NG), a najbolji igrač Sven Andričić (Hajduk).

Prvog i drugog dana turnira medalje i pehare najboljim ekipama i pojedincima uručio je predsjednik NK Dinama Tomislav Čabraja i proslavljeni hrvatski nogometni trener Dragutin Krizmanić. 

Treći dan turnira trebao je biti u nedjelju, 23. lipnja ali je zbog lošeg vremena natjecanje odgođeno za utorak, 25. lipnja. Tog dana natjecale su se ekipe limača U8 (2010. i mlađi), a u konkurenciji 13 ekipa najbolji su bili igrači NK Slavonije (Požega) koji su u finalu rezultatom 2:0 bili bolji od NK Amater (Slavonski Brod). Treće mjesto osvojila je NK Marsonia (Slavonski Brod) koja je nakon penala bila bolja od NK Željezničar (Slavonski Brod). Najbolji vratar je Gabrijel Vukasović (Željezničar), najbolji strijelac Mijo Knežević (Amater), a najbolji igrač Leon Barišić (Slavonija). 

Posljednjeg dana turnira pehare i medalje najuspješnijim ekipama i pojedincima uručio je gradonačelnik Darko Puljašić.

 

(Foto : facebook stranica NK Dinamo Vidovci Dervišaga)

Pročitano 2108 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 28 Lipanj 2019 14:14