Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 14 Kolovoz 2019 02:00

Slavonija pobijedila Požegu, a danas u 18,00 sati protiv Hajduka (Pakrac) na svom Stadionu igra posljednju pripremnu utakmicu

POŽEGA - Slavonija je u četvrtoj pripremnoj utakmici u subotu, 10. kolovoza svladala četvrtoligaša Požegu na njenom terenu rezultatom 1:2. Nakon što je Požega povela iz jedanaesterca pogotkom Krunoslava Kahaneka Slavoniji su pobjedu donijeli veznjak Mato Marčetić i mladi napadač Karlo Antunović.

To je prva pobjeda "Plavih s Orljave" u ljetnim pripremama nakon što su igrači trenera Dalibara Bognara u tri susreta s drugoligaškim momčadima ostvarili dva remija (Dubrava Tim Kabel, Rudeš) i poraz (Sesvete)

"Crvenima s Orljave" je ovo pak prvi pripremni poraz nakon što su u prethodna četiri susreta igrači trenera Krunoslava Podoljaka ostvarili dvije uvjerljive pobjede (Papuk Velika, Dinamo Vidovci Dervišaga) i dva remija (Kutjevo, Kuzmica).

Posljednju pripremnu utakmicu Slavonija će odigrati danas (srijeda, 14. kolovoza) s početkom u 18,00 sati na svom Stadionu protiv četvrtoligaša Hajduka (Pakrac). Ta utakmica se trebala igrati narednog vikenda ali je dogovorom trenera Dalibora Bognara i Siniše Grubišića prebačena u ovaj termin jer Pakračane u subotu očekuje susjedski derbi u Lipiku u 1. kolu Županijskog nogometnog kupa.

U 1. kolu 3. HNL - Istok Slavonija u subotu, 24. kolovoza s početkom u 17,30 sati gostuje kod HNK Vukovar. 

Požega će u isto vrijeme, u subotu, 24. kolovoza s početkom u 17,30 sati svom terenu u 1. kolu Međužupanijske lige SB-PŽ ugostiti Hajduk (Pakrac). Prije toga Požežani će u subotu, 17. kolovoza s početkom u 18,00 sati gostovati u Rajsavcu kod županijskog prvoligaša Dinama u sklopu 1. kola Županijskog nogometnog kupa. 

 

Pročitano 1446 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 20 Kolovoz 2019 16:29