Ponedjeljak, 26 Kolovoz 2019 02:00

Požega pobjedom nad Hajdukom (Pakrac) ušla u prvenstvo nove Međužupanijske lige Slavonski Brod - Požega

POŽEGA/SLAVONSKI BROD - Proteklog je vikenda započelo natjecanje i u novooformljenoj Ligi Brod-Požega. Odigrane su prve tri utakmice, sve tri na području Požeško slavonske županije.

 

POŽEGA – HAJDUK 3:1

U utakmici između Požege i Hajduka domaćini su pobijedili 3:1. Za domaće sva tri pogotka zabio je odlični Mislav Včelik u 44., 59. i 65. minuti susreta, a kod gostiju jedini precizan bio je Lilovac u 87. minuti čime je barem donekle ublažio težak poraz na startu sezone.

 

LIPIK 1925 – SLAVONAC B

0:2 Slavonac iz Bukovlja bio je bolji od Lipika te je pobijedio rezultatom 0:2. Za goste pogotke su zabili Sremac na samom otvaranju drugog dijela u 47. minuti i Ferić u 86. minuti susreta kada su domaći krenuli na sve ili ništa.

 

KUZMICA – SIKIREVCI

1:0 U večernjem terminu u Kuzmici su snage odmjerili istoimeni domaćin i Sikirevci. U vrlo zanimljivom susretu pobjednika je odlučio Luka Rotim koji je okrunio brzu kontru domaćina u završnici prvog poluvremena. U nedjeljnom dijelu programa prvog kola Međužupanijske lige Brod – Požega odigrana su četiri susreta.

 

ZADRUGAR – JAKŠIĆ 4:1

Na domaćem terenu Zadrugar je bio bolji od Jakšića i pobijedio rezultatom 4:1. Kod domaćih odlično je odigrao Kljajić sa dva pogotka u 81. i 87. minuti, a po jedan gol zabili su Ćubel u 11. minuti i Đurković u 49. minuti, kod gostiju jedini je bio precizan kapetan Domagoj Kovačević u 26. minuti.

 

ŽELJEZNIČAR – SVAČIĆ 2:2

Utakmica između Željezničara i Svačića završena je izjednačenim rezultatom 2:2 uz vrlo dopadljivu igru i puno uzbuđenja prožetih preokretima. Domaći su poveli u 7. minuti pogotkom Dubca dok je za gostujuću ekipu s dva gola preokret kreirao odlični Kljajić u 35. i 52. minuti. U 56. minuti bio je precizan Mišković koji je postavio konačni rezultat.

 

MLADOST – KAPTOL 1:0

Tvrdru, čvrstu utakmicu odigrali su u Sibinju Mladost i Kaptol. Jedini pogodak na utakmici zabio je gostujući igrač Dominik Soldo, ali na njegovu žalost to je bio autogol u 56. minuti utakmice koji je osigurao prva tri boda momčadi Dinka Rosandića.

 

TOMISLAV – OMLADINAC 3:3

Susret između Tomislava i Omladinca odigran je izjednačenim rezultatom, bila je to prava golijada – 3:3. Gosti su poveli u 5. minut golom Spasojevića, u 21. minuti zabio je Martić, a Glavaš je bio precizan u 64. minuti iz kaznenog udarca. Kod domaćina za tri poravnanja precizni su bili Aračić u 9. minuti, Švarić u 38. minuti te Ivanković u 69. minuti susreta.

 

(Sportalo.hr)

Pročitano 1228 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 26 Kolovoz 2019 12:42