Ponedjeljak, 23 Rujan 2019 02:00

Uvjerljive gostujuće pobjede Lipe i Parasana u 4. kolu 2. Županijske nogometne lige

POŽEGA - Požeško slavonski drugoligaši odradili su 4. prvenstveno kolo u kojem su s tri pobjede uspješnije bile gostujuće momčadi. Lipa je i nakon četvrtog kola na maksimalnih 12 bodova nakon uvjerljive 5:1 pobjede na gostovanju u Prekopakri. Nakon što se na odmor otišlo s 1:1, u nastavku uvjerljivu pobjedu Lipi sa po dva gola donose Karlo Rabić i Adam Rodić.

I Graševina je na maksimalnom učinku kada se gleda ostvareno na terenu, ovaj puta su uz podosta muke slavili u Biškupcima. Golom Ante Vilusa domaćin je poveo u 27. minuti, no odmah u sljedećoj Mirko Soldo poravnava, a 1:1 je bilo sve do posljednje minute kad je pobjedu gostima donio Filip Martinović. I jedni i drugi su utakmicu završili s po jednim isključenje, upravo strijelac pogotka za domaće je isključen u 80., a u 90. je na hlađenje morao vratar gostiju Marko Bilmez.

U tužnoj atmosferi sjećanja na tregično preminulog dugogodišnjeg prvotimca Ivicu Zebu Slaven je dočekao Parasan i doživio težak poraz. Do odmora je to bilo prilično ravnopravno, aa u nastavku gosti uz dva pogotka Nikole Franikića jure do uvjerljivog slavlja.

Uvjerljivu pobjedu upisale su i Ovčare protiv Eminovaca na svom terenu, a Jovača je još jednom na svom terenu slavila rezultatom 3:2. Na odmor je Jovača otišla s dva gola prednosti, no u nastavku Andrej Munić u deset minuta dva puta pogađa i vraća stvari na početak, ali domaćin zahvaljujući Luki Holiku u 90. minuti ipak dolazi do sva tri boda.

 

Rezultati 4. kola (22. 09. 2019.):

OVČARE – EMINOVCI 4:0

SLAVONIJA – LIPA 1:5

BSK – GRAŠEVINA 1:2

JOVAČA – DINAMO 3:2

SLAVEN – PARASAN 0:5

 

(Sportalo.hr) 

Pročitano 1221 puta