Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 23 Rujan 2019 02:00

Slavonija poražena na gostovanju kod Zrinskog u Jurjevcu u 6. kolu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok

JURJEVAC - Jedan od derbija 6. kola 3. Hrvatske nogometne lige - Istok odigran je u Jurjevcu gdje je Zrinski bio domaćin požeškoj Slavoniji. U poprilično izjednačenom prvom poluvremenu veliku prednost Zrinskom donio je Janik Kukučka u 44. minuti kada je svladao gostujućeg vratara Bošnjaka. Kako u nastavku nije bilo promjena Zrinski je ostao neporažen, ovom pobjedom Grnjina momčad preskočila je Slavoniju i izjednačila se s Marsoniom na drugom mjestu. Inače Požežani su zaradili pet žutih kartona, ništa neobično, ali posebno u oko bode jedna, onaj kojeg je zaradio Plešić zbog “manjka poštovanja prema nogometnoj igri”!?

– U srijedu sam rekao da smo bili loši i da smo zasluženo izgubili, danas mogu reći sve suprotno, odigrali smo odličnu utakmicu, natrčali i nadigrali Zrinski i prava je šteta da nismo pobjedili. Imali smo prečku, u dva navrata nam sudac nije svirao čiste jedanaesterce, a Zrinski je iz svoje jedine šanse zabio i pobjedio. Nikako ne želim umanjiti njihovu pobjedu, dobra su momčad, ali smo mi danas definitivno bili bolji! To je nogomet, nekad ti uzme, nekad će i vratiti. Mi već sutra ujutro imamo trening, želimo što prije ovu utakmicu izbaciti iz gleva i spremati se za Kup protiv Šibenika – izjava je trenera Slavonije Dalibora Bognara.

Slavonija je trenutno na 6. mjestu sa 10 bodova. Već u srijedu, 25. rujna "Plave s Orljave" očekuje utakmica 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa kada u Požegi gostuje trenutno vodeći drugoligaš HNK Šibenik koji u prvih 6 kola ima 5 pobjeda i 1 poraz. Ta utakmica igra se s početkom u 15,30 sati na Stadionu kraj Orljave, a tri dana poslije u subotu, 28. rujna u 7. kolu (16,00) u Požegi gostuje Sloga (Nova Gradiška).

Pročitano 1207 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 23 Rujan 2019 15:03