Ispiši ovu stranicu
Utorak, 01 Listopad 2019 02:00

Parasan uvjerljivom domaćom pobjedom nad Ovčarama izbio na 1. mjesto 2. ŽNL, Lipa poražena od BSK-a (Biškupci) na svom terenu

POŽEGA - Vetovačka Graševina nastavlja rušiti sve prepreke koje joj dolaze u drugoligaškom društvu i sada je već potpuno jasno da su prvi kandidat za naslov prvaka iako još uvijek ne drže vrh ljestvice. Tomu je tako isključivo zbog administrativnog propusta iz prvog kola kada su ostali bez tri osvojena i još jednog kaznenog boda. Graševina čuda radi, ali i remeti koncentraciju s papirologijom. Problem s odoljevanjem graševini imala je ekipa Jovače iz Marinog Sela, ali su imali i problem s odoljevanjem napadima Graševine koja im je zabila čak 10 golova, od čega pola sjajno raspoloženi Mirko Soldo.

Parasan je preuzeo vrh ljestvice, i to sa stilom, utrpavši čak 7 komada Ovčarama od čega je tri zabio Marko Kelemen. Do sada vodeća Lipa doživjela je drugi, prvi službeni, poraz ovoga puta uvjerljivo ih je nadigrao BSK kojemu je to prva pobjeda sezone, Ivan Gril jednom i Luka Filipović dva puta zabijali su za goste iz Biškupaca.

Filip Ivičić je bio najbolji pojedinac Eminovaca u njihovoj prvoj pobjedi sezone. Zabio je tri pogotka u 4:1 slavlju protiv Slavonije (Prekopakra).

Uvjerljivo slavlje upisao je i Dinamo  (Badljevina) protiv Slavena (Gradac), od tri pogotka domaćina dva je postigao Mateo Šugić. Slaven je stalno u problemu s igračima, dok je prošle jedva krpao, a ponekad i nije skrpao jedanaest, ove sezone i na dalekim gostovanjima poput Badljevine ima onih koji u zapisnik ulaze kao fizioterapeuti i predstavnici kluba.

Sve utakmice 6. kola igraju se u nedjelju, 06. 10. 2019. s početkom u 16,00 sati, a sastaju se : Ovčare - Slavonija, BSK - Eminovci, Jovača - Lipa, Slaven - Graševina i Parasan - Dinamo. 

 

Rezultati 5. kola 2. ŽNL : 

PARASAN – OVČARE 7:0

DINAMO – SLAVEN 3:0

GRAŠEVINA – JOVAČA 10:1

LIPA – BSK 0:3

EMINOVCI – SLAVONIJA 4:1

 

(Sportalo.hr)

Pročitano 1396 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 01 Listopad 2019 04:32