Ispiši ovu stranicu
Petak, 08 Studeni 2019 01:00

Nogometaši Slavonije u subotu, 09. studenog s početkom u 14,00 sati dočekuju NK Slaviju (Pleternica) u županijskom derbiju 13. kola 3. HNL - Istok

POŽEGA - Nogometni klub Slavonija poziva sve navijače i ljubitelje nogometa u Požeštini da u subotu, 09. studenog s početkom u 14,00 sati dođu na Stadion kraj Orljave i podrže nogometaše Slavonije u susretu 13. kola 3. Hrvatske nogometne lige - Istok protiv Nogometnog kluba Slavija (Pleternica).

Županijski derbi igra je posebno zanimljiv i s posebno povezanim sudionicima. Na klupi su braća Dalibor i Damir Bognar, na terenu potencionalno isto tako braća Bognar. Doduše, Dalibor Bognar neće biti na klupi, njegov će posao odraditi Ninoslav Parmaković s obzirom da je trener Slavonije u Brodu zaradio crveni nakon završetka utakmice.

Slavonija je “puna” bivših igrača Slavije kojima će sigurno biti dodatni motiv slaviti protiv bivših suigrača, a ima i onih koji su išli u suprtonom smjeru. Požežanima se vraćaju Šulc i Šubara, ali sada nema Plešića i Marčetića, dok Slavija stiže kompletna i rasterećena. Uvjerljivom pobjedom nad Oriolikom ponovno su u sasvim mirnoj zoni. Ovoga puta jasno je da je kvaliteta na strani Slavonije, ali u derbiju se nikad ne zna, vać su nas navikli na utakmice s jako malo šansi, pa ako se na jednoj strani više njih propusti lako na drugoj stigne kazna.

"Plave s Orljave" za dva tjedna u sklopu posljednjeg jesenskog kola očekuje i drugi domaći županijski derbi protiv Kutjeva. Taj susret igra se u subotu, 23. 11. 2019. na Stadionu kraj Orljave. Prije toga će Požežani u 14. kolu gostovati u Ivankovu kod Bedema (nedjelja, 17. 11. 2019. u 13,30).

Pročitano 1270 puta Poslijednja izmjena dana Petak, 08 Studeni 2019 10:07