Ponedjeljak, 09 Ožujak 2020 01:00

Slavonija osvojila bod na gostovanju u Čepinu u 17. kolu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok

ČEPIN - Nogometaši požeške Slavonije osvojili su bod na gostovanju u Čepinu kod istoimenog domaćina u 17. kolu 3. Hrvatske nogometne lige - Istok.

Čepin je napravio krivi korak u prvom proljetnom kolu pa je u dvoboju protiv Slavonije tražio popravak i povratak na pobjednički kolosijek. Plavi s Orljave prvi su došli do prednosti, mladi Jakov Janček donio im je prednost u samom otvaranju utakmice, već u 11. minuti. Čuvali su Bognarovi momci tu prednost do same završnice, a onda je jedno od brojnih ubacivanja ipak završilo po željama domaćih, na pravom mjestu našao se Luka Dragojević i u 84. minuti postavio konačni rezultat.

– "Mislim da će se i kolega Bognar složiti da je ovo na kraju najrealniji ishod odlične današnje utakmice. U prvom dijelu gosti su bili bolja momčad, u nastavku smo mi preuzeli potpuni rizik, igrali praktično s četiri čista napadača i zasluženo došli do izjednačenja. Slavonija je jako mlada, ali jako, jako brza momčad, iznimno neugodna i vrlo talentirana. Čestitam svim akterima, mislim da je utakmica bila vrlo visokog ritma, žestoka, muška ali bez obzira na to mislim da je bilo malo previše kartona na obje strane" – mišljenje je Igora Totha, trenera domaće momčadi. 

– "Čestitam svojim dečkima na osvojenom bodu iako smatram da smo bili bliži osvajanju i sva tri. Vodili smo 70ak minuta na vrlo teškom, vrućem gostovanju, imali smo još jednu krasnu priliku, da smo otišli na 2:0 mislim da bi uzeli kompletan pljen. Domaćin je u nastavku stisnuo, dugim loptama su dolazili u kazneni prostor, jednu su uspjeli i ugurati i to je to. Čestike svim akterima, a mi ne možemo biti nezadovoljni bodom u Čepinu" – izjavio je Dalibor Bognar, trener Slavonije.

U 18. kolu Slavonija je domaćin momčadi HNK Đakovo Croatia. Utakmica se igra u subotu, 14. 03. 2020. s početkom u 15,30 sati na Stadionu kraj Orljave. 

 

(Sportalo.hr) 

Pročitano 1076 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 09 Ožujak 2020 09:15