Ponedjeljak, 25 Svi 2020 02:00

Članovi NK Dinamo Vidovci-Dervišaga proteklog vikenda uređivali svoje igralište

POŽEGAČlanovi Nogometnog kluba Dinamo Vidovci – Dervišaga i njihovi prijatelji aktivno su proveli protekli vikend odradivši još jednu u nizu radnih akcija na vidovačkom nogometnom igralištu gdje su uređivali teren, klupske prostorije i okoliš kako bi spremno dočekali nastavak sportskih aktivnosti.

- "Koristimo ovo vrijeme kada nema treninga da uredimo naše igralište, njegov okoliš i prostorije. Pripremamo se na taj način za predstojeću nogometnu sezonu ali i 29. obljetnicu osnutka 63. samostalnog bataljuna ZNG-a jer kao što znate ovdje je bilo njihovo prvo okupljanje." - naglasio je predsjednik NK Dinamo Vidovci - Dervišaga Tomislav Čabraja. Predsjednik Čabraja zahvalio je Gradu Požegi na donaciji u materijalu te soboslikarskim obrtnicima Špiranec i Peruzović koji su sa svojim ekipa odradili ličilačke radove. 

Radnu akciju posjetio je i požeški gradonačelnik Darko Puljašić. - "Grad Požega i ja kao gradonačelnik uvijek pomažemo u svim radnim akcijama svima koji rade za dobrobit svog mjesta i zajednice. Za takve različite programe imamo i predviđena sredstva, a raspoređujemo ih i dodjeljujemo onima koji to svojim entuzijazmom i radom zaslužuju." - rekao je gradonačelnik Puljašić.

S gradonačelnikom Puljašićem mještani su razgovarali i o drugim ulaganjima, ponaprije infrastrukturnim, poput izgradnje ulice uz igralište koja je već predviđena projektom te o uređenju i dogradnji mjesnog doma uz igralište.

 

(pozega.hr)

Pročitano 1457 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 25 Svi 2020 09:13