Utorak, 11 Travanj 2017 02:00

Odbojkaši Sokola pobijedili Marsoniu u 17. kolu 2. Nacionalne odbojkaške lige - Istok

POŽEGA - U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u nedjelju, 09. travnja u sklopu 17. kolu 2. Nacionalne odbojkaške lige istok odbojkaši Sokola pobijedili su MOK Marsoniu (Slavonski Brod) rezultatom 3:1 (25:15, 14:25, 25:22, 27:25) u setovima.

Požežani su utakmicu otvorili odlično i nakon uvjerljive igre u prvom setu, slijedi malo opuštanje u drugom. Treći set se ponovno vraćaju u ritam, a u četvrtom nakon zaostatka od četiri boda uspijevaju preokrenuti rezultat i u neizvjesnoj završnici uzeti sva tri boda. 

Sokolu je ovo zadnja utakmica sezone, budući da su u posljednjem kolu po rasporedu trebali igrati protiv Borovo - Vukovara, koji je istupio iz lige. Tri boda protiv njih su im unaprijed uračunati. Sokoli su sezonu završili na 7. mjestu sa 26 bodova. 

- "Cijeli sastav je odigrao odlicno, a pogotovo iskusni Vladimir Smiljanic na poziciji libera koji je drzao sastav na okupu i kad stvari nisu bas isle onako kako smo zamislili. Uz vrlo raspoloženog Petra Kolareca izdvojio bih jos i Eugena Aleksica koji je svojim neugodnim servisima zadavao puno muke gostujucoj momcadi. Žalimo samo što smo tako kasno uhvatili formu jer igrama koje pruzamo u zadnjih nekoliko utakmica zasluzili smo biti u samom vrhu. Zahvaljujem treneru i deckima na vrlo uspjesnoj sezoni"  - rekao je predsjednik Sokola Krešimir Prpić

Momci koji su ove sezone pružali izuzetno dinamične partije, kvalitetne i interesantne su Petar Kolarec, Eugen Aleksić, Josip Žmire, Nikola Šostar, Josip Kolarec, Damjan Prpić, Vladimir Smiljanić, Nikola Hrgović, Marko Puntarić, Josip Obradović, Marko Rstić, Dinko Maslač, Mario Jakobović, Edi Šulc, Krešimir Prpić i trener Ante Šunjo.

 

(Izvor : Požeški dnevnik.hr)

Pročitano 2029 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 11 Travanj 2017 14:51