Utorak, 01 Prosinac 2015 01:00

Članovi Powerlifting kluba "Body Art" osvojili 8 medalja na državnom prvenstvu

VUKOVAR - Požeški Powerlifting klub Body Art nastupio je na 4. prvenstvu Hrvatske koje se 28 i 29. studenog održalo u Vukovaru.

Nastupilo je sedmero natjecatelja, od kojih četvero prvi puta.

Patricia Januš je po drugi puta u zadnje tri godine postala prvakinja Hrvatske u kategoriji open do 63 kg. Patricia je bila i druga kod žena ukupno, od svih kategorija.

Ema Thűr je nastupila prvi put i postala prvakinja Hrvatske u kategoriji kadeti do 57 kg.

I Brigita Bakić je imala prvi nastup i nakon velike borbe osvojila je 2 mjesto u kategoriji kadeti do 63 kg. Brigita je osvojila broncu kod kadetkinja ukupno, sve kategorije, i srušila dva puta (popravila vlastiti rekord) u bench pressu i on sada iznosi 67,5 kg.

Anita Majetić je nastupila prvi puta, u istoj kategoriji s Patriciom, i osvojila drugo mjesto. Iza sebe je ostavila još tri natjecateljice i nakon Patricijinog zlata donijela i srebro Body Art timu.

Osim djevojaka, nastupila su i trojica natjecatelja: Darijo Marković je u kategoriji open do 120 kg osvojio 1 mjesto, još jedno zlato za požeški klub. Ivan Del Vechio je prvi puta nastupio i osvojio drugo mjesto u kategoriji kadet do 83 kg. Odlični liftovi i ozbiljan pristup mladog natjecatelja. Bruno Del Vechio je nastupio u kategoriji juniori do 105 kg i osvojio 5 mjesto. Bruno je slabije trenirao zadnjih mjeseci i to se odrazilo na rezultat, ali je sportski odradio cijelo natjecanje.

Trener Robert Međugorac je iznimno zadovoljan nastupom članova svog kluba jer su se s državnog prvenstva vratili sa 3 zlata, 4 srebra, 1 broncom i jednim petim mjestom. Svi su odlično odradili natjecanje i cijela ekipa je disala kao jedan. Sada slijedi kraći odmor i povratak treninzima u sjedištu kluba u Sokolovoj 45, u Požegi. 

Sljedeće natjecanje Požežani će imati u Trogiru, u ožujku sljedeće godine.  

Pročitano 2200 puta Poslijednja izmjena dana Utorak, 01 Prosinac 2015 11:22